logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ریاض ۲۰ نفر را در ایام جام جهانی اعدام کرده است

ریاض ۲۰ نفر را در ایام جام جهانی اعدام کرده است
روزنامه «تلگراف»، شامگاه جمعه، خبر داد عربستان سعودی در حال برنامه‌‌ریزی است تا از کریسمس به عنوان سرپوشی برای اعدام گروهی از شهروندان این کشور استفاده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه «تلگراف»، شامگاه جمعه، خبر داد عربستان سعودی در حال برنامه‌‌ریزی است تا از کریسمس به عنوان سرپوشی برای اعدام گروهی از شهروندان این کشور استفاده کند.

گروهی از نمایندگان بریتانیا در نامه‌ای به وزیر خارجه این کشور هشدار دادند که عربستان سعودی از کریسمس به عنوان سرپوشی برای انجام اقدامات ناگوار استفاده خواهد کرد؛ همان‌طور که این کشور در سال ۲۰۱۶ حدود ۵۰ نفر از جمله چند فرد کم‌سن و سال را در چنین روزهایی اعدام کرد.

در این نامه آمده است: «ما از احتمال اینکه عربستان سعودی اعدامی گروهی در روزهای تعطیلات انجام دهد، به‌شدت نگرانیم. زمانی که نگاه جهان به جای دیگری باشد، مقامات عربستان سعودی احساس می‌کنند که با واکنش دیپلماتیک کمتری مواجه خواهد بود.»

در بخش دیگری از این نامه اشاره شده است: «عربستان سعودی در اجرای اعدام در عیدها و آغاز سال جدید سابقه دارد؛ همان‌طور که در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ چنین اقدامی انجام داد به‌نحوی که برای جامعه بین‌الملل دشوار بود که سریعا واکنش نشان دهد. ما شما را ترغیب می‌ کنیم که پیش از آنکه دیر شود، پیش از تعطیلات در اظهاراتی بیان کنید که این اقدام کاملا غیرقبول است.»

تلگراف به نقل از این نامه همچنین اشاره کرد که حدود ۶۰ نفر در عربستان سعودی با مجازات اعدام مواجه هستند و حتی برخی گروه‌های حقوق‌بشری اشاره کرده‌اند که این تعداد شاید بسیار بیشتر از این رقم باشد.

در این پیام همچنین اشاره شده است که ریاض حدود ۲۰ نفر را در دو هفته گذشته اعدام کرده است که از این تعداد ۱۲ نفر خارجی بوده‌اند. نمایندگان بریتانیایی در این باره اظهار داشتند: «اتفاقی نیست که عربستان سعودی مجموعه اعدام‌های اخیر را در حالی انجام داده است که جهان در حال مشاهده جام جهانی بوده است.»

روزنامه تلگراف در ادامه افزود که برای دریافت واکنش ریاض به این نامه نمایندگان پارلمان بریتانیا با تعدادی از مقامات سعودی ارتباط برقرار کرده؛ پاسخی دریافت نکرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عربستان سعودی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه