logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

یادداشت/

اربعین اولین نقطه جذب مغناطیسی امام حسین(ع)

اربعین اولین نقطه جذب مغناطیسی امام حسین(ع)
پیاده روی اربعین امسال حقیقتا مشت محکمی بر دهان ستمگران و جباران زمان بود؛ کسانی که سعی در ایجاد رعب و وحشت در دنیا دارند و اسلام هراسی را رواج می دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم سرخس، یکی از علت های حرکت امام حسین علیه السلام مبارزه با جهل مردم بود؛ قیام کردند تا مردم از جهالت بیرون شوند جهلی که آن زمان گریبان گیر مردم شده تاجائی که فرزند پیغمبر خود را به شهادت رساندند. دم از اسلام می زدند اما از اسلام تهی بودند از اسلام فقط اسمش بر زبانشان بود چنان جاهل و بی بصیرت و عوام زده بودند و چنان تبلیغات دشمن سنگین و پر هجمه بود که اثر گذار بر فکر و فرهنگ آنانی که حدود بیست سال از حکومت علی بن ابی طالب نگذشته بود که این چنین منحرف شدند و امامی کشته شد تا مردم از جهل بیرون بیایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم سرخس,

 

,

اربعین اولین نقطه جذب مغناطیسی امام حسین(ع) بعد از شهادتش بود؛ شروع بیداری دین اسلامی در جامعه آن زمان و اولین زائر به سمت قبر ابی عبدالله لیه السلام به نام جابر حرکت کرد که بعد از این همه سال امروز بیش از ۲۰ میلیون انسان اعم از مسلمان و غیر مسلمان زائر اویند که جا دارد از همت مردم مسلمان و آزادی خواه جهان و هوشیاری و بیداری این انسان ها تشکر کرد.

,

 

,

پیاده روی اربعین امسال حقیقتا مشت محکمی بر دهان ستمگران و جباران زمان بود؛ کسانی که سعی در ایجاد رعب و وحشت در دنیا دارند و اسلام هراسی را رواج می دهند؛ دیدند که چگونه این جمعیت عظیم بدون اینکه خون کسی بر زمین بریزد چه صحنه عاشقانه ای را به تصویر کشیدند و بدون توجه به تهدیدات پوشالی و یاوه گویی های داعش و طرفداران آنها در فضایی عاشقانه و دلبرانه و رفاقت و صمیمیت این حماسه را خلق کردند.

,

 

,

این است درس سیدالشهداء، جذب مغناطیسی حسین این است؛ دشمنان بدانند این شروع جریان حکومت مهدوی و آغاز حکومت مستضعفان است.

,

 

,

سال به سال جلوتر که برویم این شور و هیجان و ارادت نسبت به ولایت و امامت بیشتر خواهد شد تا حکومت و جهان به دست صاحب اصل آن یعنی مهدی فاطمه برسد.

,

 

,

یادداشت: حجت الاسلام سیدحسن هاشمی نسب –

,

انتهای پیام/گ

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه