اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

چراغ های سبز به فتنه گران برای عبور از خطوط قرمز

چراغ های سبز به فتنه گران برای عبور از خطوط قرمز
روز گذشته نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد در استانهای خراسان رضوی، جنوبی و شمالی طی سخنانی در دفاع از برنامه سخنرانی فائزه هاشمی در دانشگاه آزاد مشهد بر طبل قانون گرایی و آزاداندیشی کوبید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، به نقل از سرویس سیاسی صبح توس ،روز گذشته دکتر عبدالمجید حلمی طی سخنانی در دانشگاه آزاد نکاتی را مطرح داشتند که تامل بر روی آن خالی از فایده نیست. وی ضمن حمایت از برنامه سخنرانی فائزه هاشمی یکی از محکومان فتنه ۸۸ ؛ لغو این برنامه را مصداق بی قانونی! دانستند و در مقابل از ضرورت ایجاد فضایی برای کرسی های آزاد اندیشی سخن به میان آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، , صبح توس,

 

,

در اظهارات اخیر آقای حلمی نکاتی دیده می شود که جای بسی حرف ناگفته دارد. آقای حلمی شما که دم از مجوز قانونی ” هیئت نظارت مشهد “ می زنید، آیا از اتهامات امنیتی و قانون گریزی های شخص دعوت شده مطلع نیستید!

,

 

,

شما که دم از آزاد اندیشی می زنید آیا آزد اندیشی را تنها در نیل به مطامع شوم حزبی و جناحی می بینید! این چه استدلالی است که دانشگاه را جولانگاه فتنه گران تعریف کرده و کرسی آزاد اندیشی را تریبون منفوران ملت و مغضوبان نظام معنی می کند!

,

 

,

این چه ادعایی است که با تمسک به سخنان مقام معظم رهبری،تمکین از قانون را به رخ می کشید! مگر همین فتنه گران ،که شما میدان دادن به آنها را عین آزاد اندیشی و لغو سخرانی آن ها مصداق قانون‌شکنی می دانید، نبودند که با قانون ستیزی و لجاجت، در صدد نابودی جمهوریت نظام برآمدند.البته به خیال خام خود! آقای دکتر ؛ شما را به مرور دوباره سخنان مقام معظم رهبری در مورد کرسی های آزاد اندیشی دعوت می کنیم.

,

 

,

ایجاد فضای آشفته ذهنی با لفاظی ها هیچ کمکی به پیشرفت کشور نمی کند. شما تجربه این پدر پیرتان را در این زمینه داشته باشید. آنی که کمک می کند به پیشرفت کشور، آزادی واقعی فکرهاست؛ یعنی آزادانه فکر کردن، آزادانه مطرح کردن، از هو و جنجال نترسیدن، به تشویق و تحریض این و آن هم نگاه نکردن. یک وقت شما یک حرفی می زنید، ناگهان می بینید همه ناظران سیاسی جهان که وجودشان انباشته از پلیدی و خباثت است، برای شما کف می زنند. به این تشویق نشوید. به قول رایج بین جوان ها، جوگیر نشوید. بحث درست بکنید، بحث منطقی بکنید. سخنی را بشنوید، سخنی را بگویید؛ بعد بنشینید فکر کنید. این همان دستور قرآن است. «فبشر عباد. الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه».

,

 

,
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از نخبگان دانشجویی کشور (۸۸/۸/۶)
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه