اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات دیدار رییس مجلس عراق با روحانی

جزئیات دیدار رییس مجلس عراق با روحانی
رییس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره فراتر از گرایش های قومی، طایفه ای و مذهبی در کنار همه مردم عراق قرار داشته و حامی اتحاد، یکپارچگی و امنیت و ثبات در سراسر عراق است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی عصر چهارشنبه در دیدار «سلیم الجبوری» رییس مجلس عراق و هیأت همراه وی، با اشاره به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی دو ملت ایران و عراق، گفت: ملت ایران و عراق اگر چه دو دولت مستقل دارند، اما از یک ریشه و فرهنگ متعالی اسلام و پیامبر بزرگ اسلام(ص) بهره می برند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رییس جمهوری با اظهار خرسندی از استقرار امنیت و آرامش نسبی در مناطق عراق، اظهار داشت: ملت بزرگ عراق در کنار ارتش خود به خوبی توانسته است در برابر تروریسم و متجاوزین مقاومت کرده و بخش بزرگی از کشور خود را از حضور آنها پاکسازی کند و این تحسین برانگیز است.

رییس جمهوری، برقراری امنیت اجتماع عظیم و پرشکوه مردمی در مراسم اربعین ابا عبدالله الحسین(ع) را به دولت و ملت عراق تبریک گفت و تصریح کرد: این موضوع یک قدرت نمایی بزرگ از طرف دولت و ملت عراق است.

روحانی با اشاره به اینکه در طول تاریخ بین اقوام مختلف عراق اعم از شیعه، سنی، عرب، کرد و ترکمن همزیستی مسالمت آمیزی برقرار بوده است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره نسبت به ملت عراق به عنوان یک ملت واحد، همسایه و برادر نگاه کرده و امروز هم چنین نگاهی دارد.

رییس جمهوری تصریح کرد: بعد از حملات تروریستی داعش و حامیان آنها وحدت و یکپارچگی بین همه طوایف و مذاهب عراقی هر چه بیشتر تقویت شده است.

روحانی گفت: نزدیکی و وحدت بین ایران و عراق می تواند نمایش و الگوی دلپذیری برای همه ملتها و دولت ها باشد.

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه ملت ایران در همه صحنه ها در کنار ملت عراق بوده و امنیت و پیشرفت عراق را امنیت و پیشرفت خود می دانیم، تصریح کرد: ملت ایران امروز هم در کنار ملت بزرگ عراق قرار دارد و در هر منطقه ای از عراق که با تروریست ها می جنگید ما هم از مقاومت مردم عراق حمایت می‌کنیم و هیچ تفاوتی نمی کند که در آن منطقه اکثریت با کدام قوم و مذهبی باشد.

روحانی بر ضرورت اتحاد و همکاری کشورهای منطقه با یکدیگر تأکید کرد و گفت: ایران و عراق نه تنها باید روابط خود را گسترش دهند بلکه باید تلاش کنند، اختلاف میان کشورهای منطقه هر چه کمتر شده و جهان اسلام به همدیگر نزدیک شود.

رییس جمهوری خاطر نشان کرد: امروز در منطقه شرق آسیا به رغم جنگها و اختلافاتی که قبلاً وجود داشته، کشورها در کنار هم جمع شده و اتحادیه بزرگ اقتصادی آ.سه.آن را تشکیل دادند و در اروپا نیز بعد از سالیان دراز جنگ و کشته شدن میلیون‌ها نفر، امروز در کنار هم جمع شده و اتحادیه اقتصادی و حتی سیاسی بوجود آورده‌اند. بی‌تردید ما کشورهای منطقه که دارای دین واحد و منافع مشترک هستیم، می توانیم در کنار هم قرار گرفته و از لحاظ سیاسی و اقتصادی با یکدیگر همکاری های گسترده به نفع منافع ملت های خود داشته باشیم.

رییس مجلس عراق نیز در این دیدار با بیان اینکه عراق و جمهوری اسلامی ایران دارای پیوندها و منافع مشترک و متعدد هستند، گفت: اصرار داریم که روابط خود را با تهران هر چه بیشتر تقویت کنیم.

رییس مجلس عراق گفت: امروز همه گروه ها و طوایف عراقی در کنار یکدیگر به دنبال برقراری امنیت و حسن همجواری با کشورهای همسایه و در رأس آنها جمهوری اسلامی ایران تلاش می کنند.

سلیم الجبوری با اشاره به خطر تروریسم در عراق، خاطر نشان کرد: امروز در عراق گام های مهم و کلیدی در جهت ایجاد همبستگی برای مقابله با تروریسم و داعش برداشته می شود و اجازه نخواهیم داد تا زمینه ای فراهم شود که تروریست ها بتوانند نفوذ خود را گسترش دهند و در بین صفوف به هم پیوسته عراق خدشه ایجاد کنند.

وی افزود: تروریسم خطری برای کل منطقه است از این رو مقابله همگانی و گسترده با آن یک ضرورت است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه