اخبار داغ
  1. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  2. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  3. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  4. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  5. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  6. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  7. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  8. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  9. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  10. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  11. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  12. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  13. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  14. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  15. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  16. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  17. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  18. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  19. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  20. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟

مصوبات سفر استانی دولت

مصوبات سفر استانی دولت
معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از اختصاص 4 میلیارد تومان اعتبار برای منابع آب خراسان جنوبی در سال 94 خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمد باقر نوبخت در نشست شورای اداری خراسان جنوبی مصوبات سفر را اعلام کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اظهار کرد: در قانون بودجه 93 برای خراسان جنوبی 15 میلیارد و 800 میلیون تومان اعتبار عمرانی و 110 میلیارد تومان اعتبار عمرانی و جاری در نظر گرفته شده است.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، کل درآمد استان خراسان جنوبی را بالغ بر 148 میلیارد تومان پیش‌بینی و تصریح کرد: در این سفر رئیس جمهور 270 میلیارد تومان به استان خراسان جنوبی اختصاص داد که به صورت 100 درصد تخصیص خواهد یافت.

نوبخت بیان کرد: این مبلغ در قالب 21 طرح عمرانی در این استان سرمایه‌گذاری می‌شود که همه شهرستان‌ها طرح‌هایی خواهند داشت.

وی اضافه کرد: سیاست دولت برای سفرهای استانی این است که همه طرح‌های مورد نظر باید در یک سال به اتمام برسد؛ مگر طرح‌های بزرگ.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور توضیح داد: برای منابع آب خراسان جنوبی چهار میلیارد تومان در سال 94 و 11 میلیارد تومان برای سال 95 اختصاص می‌یابد.

نوبخت تشریح کرد: برای استان خراسان جنوبی همچنین 14 طرح با 56 میلیارد تومان در سال 94 اجرا خواهد شد و رئیس جمهور برای توسعه سریع طرح‌های این استان هفت طرح دیگر با اعتبار 214 میلیارد تومان به طرح‌های اولیه افزوده است.

وی با اشاره به اینکه سد فرخی امسال به اتمام خواهد رسید؛ بیان داشت: سد سیاهو نیز در سال 94 تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، تکمیل مجتمع‌های آبرسانی برای تأمین آب 25 هزار خانوار، انتقال آب، تکمیل هشت گلخانه و 18 واحد دامپروری تا پایان سال 93 و 100 کیلومتر راه برای یک سال آینده از دیگر طرح‌هایی است که برای خراسان جنوبی اجرایی خواهد شد.

نوبخت با بیان اینکه ملزومات قانونی اتصال استان خراسان جنوبی به راه‌آهن سراسری نیز فراهم شده است، عنوان داشت: این طرح  وارد ردیف بودجه شده است؛ همچنین در قانون بودجه سال 93، 1.5 میلیون دلار فایناس برای خراسان جنوبی در نظر گرفته شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه