logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

زلنسکی:

وضعیت در جبهه اوکراین بسیار حاد است

وضعیت در جبهه اوکراین بسیار حاد است
ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین گفت که وضعیت در جبهه اوکراین به‌ویژه در منطقه دونتسک شرقی جایی که روسیه در حال افزایش تهاجم است، بسیار حاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زلنسکی در سخنرانی ویدئویی شامگاه جمعه خود از نبردهای بزرگ برای «ووهلدار» در جنوب غربی دونتسک و «باخموت» در شمال شرقی این استان خبر داد.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت: نیروهای روسیه فقط به مواضع ما هجوم نمی‌برند، بلکه عمدا و روشمند شهرها و روستاهای اطراف خود را با توپخانه، حملات هوایی و موشکی تخریب می‌کنند.

منطقه اطراف باخموت با جمعیت ۷۰ هزار نفری قبل از جنگ، شاهد سنگین ترین نبردهای جنگ ۱۱ ماهه بوده است. باخموت تا حد زیادی توسط حملات مکرر روسیه با خاک یکسان شده و اگر چه تحلیلگران نظامی غربی معتقدند که این شهر از اهمیت استراتژیکی کمی برخوردار است اما کنترل شهر باخموت اکنون برای روسیه و اوکراین اهمیت نمادین پیدا کرده است.

به گزارش ایرنا، روسیه ۲۳ دی اعلام کرد که نیروهایش شهرک سولدار را در استان دونتسک در شرق اوکراین پس ار درگیری‌های شدید چند ماهه، تصرف کرده‌اند.

دونتسک یکی از چهار استان اوکراین است که روسیه پس از برگزاری همه‌پرسی در سپتامبر، به خاک خود ملحق کرد و این استان را به همراه لوهانسک بخشی از خاک خود می‌داند.

ژنرال ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت که آزادسازی شهرک سولدار تحولی است که برای تداوم عملیات در منطقه دونستک از اهمیت برخوردار است.

وی افزود: تسلط بر سولدار به نیروهای روسیه امکان قطع خطوط پشتیبانی نیروهای اوکراین در باخموت و سپس مسدودکردن مسیر آنها و محاصره کردن یگان‌های اوکراین را در آنجا می‌دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه