logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تودیع مدیری با روحیه مبارزه با فساد و مافیا

تودیع مدیری با روحیه مبارزه با فساد و مافیا
محمد شیخان که در دخانیات روحیه مبارزه با فساد و مافیا را سرلوحه کار خود قرار داده بود و این شرکت را از زیان دهی به سود دهی رساند، بعد از 413 روز کار تلاش در حالی این شرکت را ترک می کند که مقصد بعدی وی مشخص نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد شیخان که در دخانیات روحیه مبارزه با فساد و مافیا را سرلوحه کار خود قرار داده بود و این شرکت را از زیان دهی به سود دهی رساند، بعد از 413 روز کار تلاش در حالی این شرکت را ترک می کند که مقصد بعدی وی مشخص نیست.
شیخان در مراسم معارفه خود در 20 اذر سال گذشته از مبارزه با فساد و مافیا سخن گفت و تاکید کرد که قراردادهای دخانیات زمان اصلاحات، ننگین‌تر از قرارداد ترکمن چای بود.
وی همچنین در اولین سفر رسمی خود در گیلان در 26 دی ماه از ردپای چهار عضو دولت روحانی در رانت و فساد شرکت دخانیات پرده بر داشت و و در افشاگری فساد در این شرکت تاکید داشت که «حجم فساد آنقدر زیاد است که با آب دریای کاسپین هم پاک نمی شود».
اما در این میان مافیا و باند در هم تنیده زر و زور و تزویر از همان روز اول دست بکار شدند بطوری که پوست موز مافیا زیر پای شرکت دخانیات ایران از همان روز معارفه شیخان نمایان شد و سعی کردند تا با استفاده از عوامل رسانه ای خود در انتشار یک خبر حاشیه ای مبنی بر اینکه محمد شیخان؛ مدیرعامل جدید شرکت دخانیات ایران به خبرنگاران حاضر در این مراسم یک باکس سیگار بهمن هدیه داده است»، جلوی این روند افشا گری را بگیرند.
شیخان برای ادامه کار خود از چپاول منافع ملی توسط 2 شرکت خارجی چند ملیتی JTI وBAT با ماهیت انگلیسی- آمریکایی و ژاپنی پرده برداشت و با حضور در جمع نمایندگان مجلس و کمیسیونهای تخصصی بخصوص کمیسیون کشاورزی، صنایع و معادن، اجتماعی، اصل 90 و بهداشت و درمان خواستار اخذ مالیات قانونی از عایدات این شرکت ها شد.
در هر حال حضور شیخان در شرکت دخانیات 413 روز بطول انجامید و این تغییر در حال حاضر تنها خوشحالی مافیای سیگار را به همراه دارد، اکنون باید دید مدیرعامل شرکت دخانیات ایران که حفظ منافع ملی و اقتصاد کشور برایش از همه چیز مهمتر بود، در آینده در چه سنگری خدمت خواهد کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه