logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تلویزیون امشب «ساعت به وقت قدس» دارد

تلویزیون امشب «ساعت به وقت قدس» دارد
مدیر شبکه یک سیما از تولید یک برنامه هفتگی جدید با محوریت زوال رژیم صهیونیستی با عنوان «ساعت به وقت قدس» خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، میثم مرادی بیناباج، مدیر شبکه یک سیما از آغاز پخش مجموعه برنامه ترکیبی مستند «ساعت به وقت قدس» با موضوع مقاومت مردم فلسطین و زوال رژیم صهیونیستی خبر داد.

وی گفت: از مدت‌ها قبل پیش تولید این مجموعه فاخر آغاز و قسمت اول آن پنجشنبه، ۲۴ فروردین ماه روی آنتن شبکه خواهد رفت.

مرادی هدف از تولید این برنامه را ارائه روایت صحیح از تحولات خاورمیانه دانست و توضیح داد: شبهه زدایی از مسائل مرتبط با فلسطین از ویژگی‌های این برنامه است که با حضور اندیشمندان جهان اسلام و اساتید دانشگاه مرتفع خواهد شد.

مدیر شبکه یک گفت: این برنامه برای اولین بار توسط یک مجری فلسطینی الاصل که آشنا به زبان فارسی است اجرا خواهد شد و دو مجری سوری و ایرانی او را در اجرای بخش‌های مختلف برنامه همراهی خواهند کرد.

وی با اشاره به ساختار خلاق برنامه افزود: آیتم‌های مختلفی در برنامه گنجانده شده که مهمترین آن نگاه به قدس شریف از دریچه فضای مجازی، مستندهای کوتاه از وقایع سرزمین‌های اشغالی، بررسی آثار فرهنگی هنری مرتبط با مقاومت، گفتگو با چهره‌های موثر در حوزه فلسطین و معرفی گروه‌ها و شخصیت‌های مبارز فلسطینی از جمله بخش‌های این برنامه هستند.

مرادی در پایان با اشاره به راه‌اندازی پویش‌های مختلف برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین از علاقه‌مندان به قدس شریف دعوت کرد که این برنامه را دنبال کرده و آثار و تولیدات مرتبط خود را به دبیرخانه شبکه ارسال کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه