logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حضور رئیس فدراسیون والیبال در تمرین تیم ملی؛

داورزنی: بهترین شرایط را برای تیم ملی والیبال فراهم می‌کنیم

داورزنی: بهترین شرایط را برای تیم ملی والیبال فراهم می‌کنیم
رئیس فدراسیون والیبال با بیان این‌که بهترین شرایط را برای تیم‌های ملی فراهم می‌کنیم، گفت: تلاش کردیم که برای سفر تیم ملی به کشورهای ژاپن، هلند و آمریکا برای حضور در لیگ ملت‌ها کارهایی انجام دهیم که سختی سفر کمتر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، محمدرضا داورزنی امروز (یکشنبه ۲۷ فروردین) در نخستین روز تمرین مردان والیبال ایران خطاب به بازیکنان تیم ملی گفت: کار سختی در پیش دارید، از امروز کار شما شروع می‌شود و تا دهم مهرماه ادامه خواهد داشت. امیدوارم با کمک و همیاری یکدیگر حضور قدرتمندی در لیگ ملت‌ها، قهرمانی مردان آسیا در تهران، بازی‌های آسیایی چین و انتخابی المپیک در کشور برزیل داشته باشیم.

وی با خوشامدگویی به کادر فنی، بازیکنان حاضر در اردو و دوستانی که فعلا در اردو نیستند و در آینده حاضر می‌شوند، تصریح کرد: انشاالله با کمک یکدیگر شرایط خوبی برای تیم ملی مهیا کنیم.

رئیس فدراسیون والیبال ادامه داد: تلاش کردیم که برای سفرهای مهم به کشورهای ژاپن، هلند و آمریکا برای حضور در لیگ ملت‌ها کارهایی انجام دهیم که سختی کار برای تیم ملی والیبال کمتر شود. تلاش می‌کنیم که شرایط بهتری برای حضور یک ماهه در لیگ ملت‌ها فراهم کنیم، چون فاصله میزبان‌ها کار را بسیار سخت کرده است.

وی با اشاره به تمرینات دیگر تیم‌های رده سنی پسر و دختر کشورمان گفت: ازسوی دیگر تیم ملی زیر ۱۶ سال در قهرمانی آسیا، زیر ۱۹ و ۲۱ سال در قهرمانی جهان و تیم ملی زنان نیز مسابقات مهمی پیش رو دارند و تلاش کردیم که هیچ یک از اعزام ها با کنسلی روبرو نشود.

داورزنی تاکید کرد: با کمک کادر فنی شش تیم ملی، شرایط خوبی فراهم کردیم که از اعتبار نام ایران و والیبال کشورمان دفاع کنیم.

وی با یادآوری این‌که برای اسکان تیم ملی بزرگسالان هتل المپیک را در نظر گرفتیم، گفت: در حال حاضر تیم ملی جوانان در کمپ تیم‌های ملی مستقر شده است و تیم ملی نوجوانان نیز راهی تبریز می‌شود. باید خدمات برای همه تیم‌ها مهیا باشد که شرایط رشد فراهم شود.

تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در چهار رویداد مهم سال ۱۴۰۲ از ساعت ۱۱ امروز (یکشنبه ۲۷ فروردین) با حضور محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال، میلاد تقوی دبیرکل، اعضای کادر فنی تیم و ۱۹ بازیکن در سالن فدراسیون آغاز شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه