logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آقامیری خبر داد؛

واریز مطالبات گندمکاران/ حدود ۱.۵ میلیون تن گندم خریداری شد

واریز مطالبات گندمکاران/ حدود ۱.۵ میلیون تن گندم خریداری شد
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلوها شده است و پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد آقامیری درباره قیمت تضمینی گندم گفت: وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از کشاورز است، بخش خصوصی، خبرگان بخش کشاورزی و نماینده بنیاد ملی گندمکاران در این شورا حضور دارند؛ همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر بدون حق رای در جلسات این شورا حضور دارند تا قیمت تعیین شده به نفع کشاورزان باشد.

وی افزود: روش‌های تعیین قیمت را نیز قانون مشخص کرده و براساس آن با چهار روش می‌توان قیمت را تعیین کرد. یکی از روش‌ها براساس محاسبه هزینه و سود متعارف است که بر همین اساس شورا وارد شده و قیمتی که تعیین شده بر اساس نظر اعضای شورا بوده است؛ بنده نیز به عنوان رئیس شورا به نظر اعضای شورا احترام می‌گذارم.

آقامیری ادامه داد: هر نظری به جز نظر شورا غیرقانونی است و حتی اعلام آن نیز صحیح نیست زیرا قانون اختیار را به شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی واگذار کرده و این شورا باید محصولات را قیمت‌گذاری کند؛ بنابراین هر شخصی که خارج از شورا قیمتی را اعلام می‌‍کند به نوعی تحمیل نظر شخص بر شورا است. طبق قانون، شورایی تشکیل شده و باید تصمیم‌گیری کند؛ نظارت بر عملکرد شورا و قیمت‌گذاری برعهده دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی است که به عنوان ناظر حضور دارند.

وی درباره اعتبار موردنیاز خرید گندم گفت: دولت براساس مقدار خریدی که انجام خواهد داد و براساس قیمتی که در شورا تعیین می‌شود، خود را موظف می‌داند که بودجه لازم را تامین و ابلاغ کند تا به موقع پرداخت شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری و وارد سیلوها شده است. پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود و ما نیز تا چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه