logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

تنش در مرز آذربایجان شدت گرفت

تنش در مرز آذربایجان شدت گرفت
دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان در حالی که اخیرا در آمریکا بر سر توافق صلح مذاکره کرده‌اند و قرار است در بروکسل به این مذاکرات ادامه دهند، یکدیگر را به حملات مرزی متهم کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رویترز به نقل از خبرگزاری تاس گزارش داد که وزارت دفاع ارمنستان پنجشنبه اعلام کرد نیروهای جمهوری آذربایجان مواضع ارمنستان را در منطقه مرزی «گغارکونیک» با توپ و خمپاره گلوله‌باران کردند که در پی آن ۳ سرباز زخمی شدند. 

ایروان همچنین اعلام کرد نیروهای مسلح جمهوری آذربایجان به سمت آمبولانس حامل سربازان زخمی آتش گشودند، ادعایی که باکو رد کرده و اطلاعات نادرست خوانده است. 

در طرف دیگر، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد مواضعش پیش‌تر زیر آتش قرار گرفت و یک سرباز زخمی شد. 

این در حالی است که دو کشور درباره توافق صلح برای پایان دادن به بن‌بست چند دهه‌ای بر سر قره‌باغ کوهستانی، منطقه‌ای که به عنوان بخشی از جمهوری آذربایجان شناخته می‌شود اما عمده جمعیت آن ارمنی هستند و تاکنون باعث چند دور درگیری بین و طرف شده، اخیراً در آمریکا به گفت‌وگو نشستند. 

دبیر شورای امنیت ارمنستان سه‌شنبه اظهار داشت در آخرین دور از مذاکرات ارمنستان و جمهوری آذربایجان در مورد مهمترین موضوعات پیشرفتی حاصل نشد. 

 اظهارات آرمن گریگوریان در تضاد  با سخنان آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا بود که پس از گفت‌وگوهای اخیر در ایالات متحده بین وزرای امور خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان مدعی «پیشرفت محسوس» به سوی توافق صلح  بین این دو کشور شد.

بعداز مذاکرات آمریکا، روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه گزارش داد نخست‌وزیر ارمنستان و رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان ۱۴ مه (یکشنبه ۲۴ اردیبهشت) در بروکسل دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه