logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

به دلیل سکته مغزی؛

حسین کاشیان درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای تجسمی

حسین کاشیان درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای تجسمی
حسین کاشیان هنرمند پیشکسوت عرصه تجسمی که به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری بود، ۱۷ خرداد درگذشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حسین کاشیان هنرمند پیشکسوت نقاش و خوشنویس که از ابتدای اردیبهشت به دلیل سکته مغزی و تبعات آن در بیمارستان شریعتی تهران بستری بود، روز گذشته ۱۷ خردادماه دار فانی را وداع گفت.

کاشیان در سال‌های ۱۳۶۱ و ۱۳۶۲ به عنوان رئیس موزه هنرهای معاصر تهران در مقطع پس از پیروزی انقلاب اسلامی مشغول به کار شد و پس از آن به عنوان کارشناس آثار هنری در اداره کل هنرهای تجسمی به فعالیت پرداخت. وی همچنین یکی از نخستین هنرمندان ایرانی بود که آثارش به حراج کریستیز راه یافت.

حسین کاشیان درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای تجسمی

کاشیان از شاگردان مکتب فرشچیان بود و یکی از نخستین هنرمندان ایرانی بود که آثارش به حراج کریستیز راه یافت و در سال ۱۹۸۶ با اثری به نام Homage to Omar Khayyam به قیمت ۳۹,۴۰۰ دلار، در سال ۲۰۰۳ با اثری به نام Angels و برآورد قیمتی ۸ هزار تا ۱۲ هزار موفق به فروش ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلاری شد. این هنرمند همچنین در سال ۲۰۰۸ نیز با یک اثر بدون عنوان در این حراج بین المللی حاضر و موفق به فروش ۲۲ هزار و ۵۰۰ دلاری شد.

بر این اساس، در پی درگذشت استاد حسین کاشیان، هنرمند شناخته‌شده عرصه نقاشی و خوشنویسی و همکار سابق اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی پیام تسلیتی را صادر کرد.

متن این پیام بدین شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون

با نهایت تاثّر و تالّم، خبر تلخ درگذشت همکار گرانقدر و هنرمند شناخته‌شده عرصه هنرهای تجسمی، زنده‌یاد حسین کاشیان را دریافت کردم.

مرحوم کاشیان در طول دوران حیات خود علاوه بر خلق آثار هنری ارزنده و چشم‌نواز در زمینه‌هایی چون نقاشی و خوشنویسی، سالیان متمادی به عنوان کارشناس آثار هنری با اداره کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همکاری داشت و پیش از آن نیز در کسوت رئیس موزه هنرهای معاصر تهران در مقطع پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، منشأ خدمات و اقدامات اثرگذار بسیاری شد.

بی‌تردید، یاد و خاطره این همکار و هنرمند ارجمند در کنار شمایل آثار و خدمات ماندگار او همواره در قلب اهالی هنردوست سرزمین هنر خیزمان ایران اسلامی، جاودان خواهد ماند.

اینجانب، ضمن ابراز تسلیت و هم‌دردی با خانواده مکرّم کاشیان، جامعه هنرهای تجسمی کشور و نیز همکاران سوگوارم در اداره کل هنرهای تجسمی و موزه هنرهای معاصر، از پیشگاه خالق رحمان برای آن فقید سعید، رحمت و مغفرت و برای کلیه بستگان معزّا، صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.

محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه