logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ساپینتو از استقلال شکایت می‌کند/ یک پرونده جدید در فیفا

ساپینتو از استقلال شکایت می‌کند/ یک پرونده جدید در فیفا
سرمربی سابق استقلال قصد دارد از این باشگاه ایرانی به فیفا شکایت کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ریکاردو ساپینتو سرمربی سابق استقلال قصد دارد از این باشگاه به فیفا برای دریافت مطالباتش شکایت کند.

ساپینتو پیش از این و در طول فصل گذشته بارها اعلام کرد که هشت ماه است حقوقی از استقلال دریافت نکرده است. در صورت شکایت این مربی به فیفا، پرونده جدید و احتمالاً سنگینی علیه استقلال باز می‌شود که حتی می‌تواند شرایط مالی این باشگاه در فصل آینده را تحت تاثیر خود قرار بدهد.

رسانه‌های کشور پرتغال از جمله روزنامه رکورد و وب سایت پابلیکو با اشاره به این اتفاق برای ساپینتو، اظهارنظر این مربی پرتغالی و شکایت او به فیفا را هم منعکس کرده‌اند.

رکورد در این ارتباط نوشت: ریکاردو سا پینتو روز چهارشنبه از جدایی اش از استقلال ایران خبر داد، باشگاهی که حدود یک سال در آن سپری کرد و برای آن یک سوپرجام را به دست آورد. سرمربی پرتغالی در بیانیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، گفت که در باشگاه ایرانی با چالش‌هایی مواجه شده است که دیگر نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت، از جمله بی‌احترامی برخی از حریفان، ۸ ماه حقوق معوقه و تصمیم‌های مشکوک داوران و کمیته انضباطی. ساپینتو تضمین داد که پیشنهادی برای ادامه حضور در استقلال دریافت نکرده است و قصد دارد برای حل این مشکل به مراجع قضایی (فیفا) مراجعه کند و افزود: این تصمیم منعکس کننده احساس من در مورد باشگاه و هواداران نیست. این اقدامی است که برای تصحیح اشتباه و اجرای عدالت برداشته شده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه