logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

واکنش فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی به هنجارشکنی در پیست؛

فصیحی نژاد: از همه عذرخواهی می‌کنیم/ ناهنجاری‌های رخ داده مورد تایید نیست

فصیحی نژاد: از همه عذرخواهی می‌کنیم/ ناهنجاری‌های رخ داده مورد تایید نیست
دبیر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: برخی ناهنجاری‌های همایش بزرگ خودروهای کلاسیک قطعا مورد تایید فدراسیون و خانواده بزرگ این رشته نیست و برای این موضوع به نمایندگی از همه عذرخواهی می کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از روابط عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، فرهاد نژاد فصیحی دبیر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی درباره تاخیر درباره موضع گیری فدراسیون در خصوص برخی مسائل پیش آمده در همایش بزرگ کلاسیک اظهار داشت: حضور ۱۶ هزار نفر و 1200 خودرو در یک رویداد همگانی در این مجموعه، بی نظیر است و یک نقطه درخشان محسوب می شود و تصاویر آن از شبکه های ورزش سیما و برنامه ورزش و مردم و بخش های خبری به دفعات پخش شد.

دبیر فدراسیون ادامه داد: برای اعلام نظر باید تمام اطلاعات را جمع می کردیم و بررسی لازم در حیطه فدراسیون انجام می گرفت.

نژاد فصیحی گفت: تمام مجوزات لازم از مراجع ذی ربط برای برگزاری این مراسم گرفته شده بود و جلسات متعددی با مسئولان داشتیم و تقسیم وظایف روشن بود.

وی گفت : همایش های کلاسیک فرصت بزرگ این رشته برای جوانان و علاقمندان است و باید معدل کار را نگاه کرد و نیمه پر آن را دید تا قضاوت درستی پیدا شود.

دبیر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: ناهنجاری‌های همایش بزرگ کلاسیک قطعا مورد تایید فدراسیون و خانواده بزرگ این رشته نیست و برای این موضوع به نمایندگی از همه  عذرخواهی می کنیم.

وی ادامه داد : با این حال تمام مکاتبات لازم و رسمی از پلیس راهور تا حراست وزارت ورزش و جوانان و شورای تامین  از دو هفته قبل از شروع مراسم  از سوی فدراسیون صورت گرفته بود. 

نژاد فصیحی افزود : ضمن تشکر از زحمات مجموعه حراست ورزش و همیاران حراست با اینکه ۵۰ همیار حراست در مراسم حضور داشتند ولی حضور این حجم از جمعیت همه را غافلگیر کرد 

دبیر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی گفت: همدلی و حفظ ارزش های اخلاقی و اسلامی اصل کار فدراسیون است و باید با کمک حراست وزارت ورزش و جوانان بتوانیم فضای امن و مناسبی برای حضور هواداران شریف و مردم ورزش دوست کشور در اماکن ورزشی فراهم کنیم.

نژاد فصیحی در خصوص برخی اخبار جعلي درباره درآمدها و بلیط فروشی گفت: متاسفانه این اخبار اشتباه به اعتبار و اعتماد مردم به مجموعه های متعلق به خود آنها صدمه می زند.

وی افزود: مانند سال گذشته، بلیط ها از مسیر سامانه ملی و همین طور حضوری با تخفیفات مختلف ( از 30 تا  50 درصد) به متقاضیان ارائه شد

دبیر فدراسیون در خاتمه گفت: فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی یک فدراسیون مردم پایه  است و انشاالله با توان و حمایت همکاران وزارت ورزش و جوانان و سایر نهادهای همکار رویدادهای بزرگتری را برای افزایش نشاط اجتماعی و پر کردن اوقات فراغت میزبانی می کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه