logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

«سگ‌ها دیشب نخوابیدند» در ایران اکران نمی شود

«سگ‌ها دیشب نخوابیدند» در ایران اکران نمی شود
سیاوش حقیقی تهیه‌کننده سینما ضمن اشاره به اینکه در شرایط فعلی فیلم تازه‌ای را در دست تولید ندارد، از عدم اکران فیلم قبلی خود با نام «سگ‌ها دیشب نخوابیدند» در ایران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش حقیقی تهیه‌کننده سینما درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: مدتی است که فعالیت خاصی ندارم و شرایط سینما به گونه‌ای است که بازار در اختیار جنسی از فیلم‌ها قرار دارد که من علاقه‌ای به آن‌ها ندارم و سرمایه‌گذاران هم بیشتر علاقه به سرمایه روی همین جنس کارها دارند که البته حق هم دارند.

وی افزود: با توجه به افزایش هزینه تولید و به‌خصوص دستمزد بازیگران، با هزینه شخصی هم نمی‌توان فیلم ساخت و به همین دلیل فعلاً پروژه تازه‌ای ندارم. دو فیلم هم از قبل دارم که هنوز اکران نشده است. یکی فیلم «خون خدا» ساخته مرتضی‌علی عباس‌میرزایی است و یکی دیگر هم فیلم «سگ‌ها دیشب نخوابیدند» ساخته رامین رسولی که البته این دومی را از ابتدا برای اکران در ایران نساختیم.

حقیقی توضیح داد: فیلم رامین رسولی اساساً داستانش در افغانستان می‌گذرد. فیلم هم محصول مشترک سینمای ایران و افغانستان است که قصد اکران آن در داخل کشور را ندارم. مگر اینکه بخواهیم به‌صورت محدود در گروه هنروتجربه اکران کنیم. در کشور افغانستان هم که اساساً سالنی برای اکران وجود ندارد. فیلم «سگ‌ها دیشب نخوابیدند» فعلاً در حال حضور در جشنواره‌های جهانی است. فیلم روایتی علیه طالبان دارد و امروز در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا به دلیل مسائل دیپلماتیک مجبور به پذیرش این گروه شده‌اند. البته در خارج از چارچوب‌ها دیپلماتیک، بعید است از منظر فکری کسی بتواند این گروه را تأیید کند، به همین دلیل هم اکران‌های محفلی و جشنواره‌ای این فیلم با واکنش‌های منفی مواجه نمی‌شود.

این تهیه‌کننده افزود: در کنار حضورهای جشنواره‌ای در تلاش هستیم در یکی دو کشور که افغانستانی‌ها در آن‌ها حضور پررنگ‌تری دارند هم فیلم را اکران کنیم. البته این اکران‌ها هم به‌معنای اکران گسترده در چندین سالن نیست و صرفاً منظور نمایش‌های محدود است.

وی درباره شرایط نامناسب عرضه این فیلم هم گفت: تولید فیلم «سگ‌ها دیشب نخوابیدند» درست در مقطعی تمام شد که کرونا شروع شد و عرضه آن تحت تأثیر قرار گرفت. البته در فرآیند حضور فیلم در جشنواره‌ها اختلال چندانی به‌وجود نیامد و در حال حاضر هم این حضورهای جشنواره‌ای ادامه دارد و اتفاق‌های بدی هم برای آن نیفتاده است.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه