logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

کسر امتیاز اعصاب پرسپولیسی ها را خرد کرد

کسر امتیاز اعصاب پرسپولیسی ها را خرد کرد
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: حکم اخیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به ویژه در بخش کسر امتیاز، روح و روان اعضای تیم را خرد کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا جواد منافی اظهار داشت: حکم اخیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به ویژه در بخش کسر امتیاز، روح و روان اعضای تیم را خرد کرده است. این همه تلاش می‌کنیم، امتیاز می‌گیریم، آن وقت به این راحتی می‌خواهند آن را کسر کنند و عجیب اینکه چنین اتفاقی در آستانه بازی جام حذفی برای ما روی داده است که بازی بسیار مهمی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  جواد منافی اظهار داشت: حکم اخیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به ویژه در بخش کسر امتیاز، روح و روان اعضای تیم را خرد کرده است. این همه تلاش می‌کنیم، امتیاز می‌گیریم، آن وقت به این راحتی می‌خواهند آن را کسر کنند و عجیب اینکه چنین اتفاقی در آستانه بازی جام حذفی برای ما روی داده است که بازی بسیار مهمی است.,
وی ادامه داد: به ما می‌گویند در همین فصل به شکل‌های دیگر مثل اشتباهات داوری از پرسپولیس امتیاز کسر شده و این مساله نباید تازگی داشته باشد ولی چطور می‌توان حساس نشد؟ ما امتیازات را از دهان شیر بیرون می‌کشیم. یک روز 10 نفره می‌شویم، روز دیگر علیه ما پنالتی نادرست می‌گیرند و ما در این شرایط امتیاز می‌گیریم و آن را هم کسر می‌کنند. آن هم به خاطر دلایلی که درست نیست.
,
مربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: چرا فیلم بازی‌ها را نمی‌بینند تا متوجه شوند چه خبر است؟ در بازی با داماش چه کسی مشکل را شروع کرد. مگر 90 دقیقه به بازیکن ما توهین نشد. واقعا تماشاگران ما در قبال آنچه روی داد و اتفاقاتی که در این مدت روی داد، چه کردند که مستحق چنین حکمی باشند؟ از سوی دیگر علی دایی را با حکم شدیدی روبرو کردند که منصفانه نیست. پس چطور است که دیگر مربیان برای برخوردهایی که دارند با هیچ واکنشی روبرو نمی‌شوند.
,
منافی تصریح کرد: همه چیز از بازی با صبا شروع شد. مگر علی دایی آن روز چه کرد؟ حتی از محوطه خودش خارج نشد. یک اعتراض ساده کرد. برای خیلی شدیدتر از آنها، حتی به کسی تذکر نداده‌اند. در ادامه دیدیم با علی دایی در همان بازی چه برخوردی شد و او هیچ واکنشی نشان نداد. این وسط چرا علی دایی باید با این حکم روبرو شود؟
,
منافی در ادامه گفت: فیلم بازی‌ها هست. بروند ببینند چه در بازی با صبا و چه در بازی با داماش چه شد؟ وقتی بازیکن و مربی می‌بینند این طور برخورد می‌شود باید چه احساسی داشته باشیم. ما الان یک بازی حساس در جام حذفی و 2 دیدار مهم در لیگ برتر تا نیم فصل داریم. می‌توانیم قهرمان نیم فصل باشیم. چه می‌شود که درست در این مقطع این طور برخورد می‌کنند. هواداران پرسپولیس چه گناهی کرده‌اند که برای صدرنشینی تیمشان لحظه شماری می‌کنند.
,
مربی پرسپولیس در پایان با اشاره به شرایط زمین تختی گفت: یعنی فدراسیون، زمین تختی را نمی‌بیند که چه شرایطی دارد؟!
,
وقتی ورزشگاه آزادی در همین شهر است، آیا ورزشگاه تختی با این شرایط زمین، باید مجوز برگزاری بازی بگیرد. از سوی دیگر یک روز داوری به ضرر ما اشتباه می‌کند. یک روز سرمربی را محروم می‌کنند، روز دیگر امتیاز کسر می‌شود. فکر می‌کنم بچه‌ها اینها را دیده و همه چیز را فهمیده‌اند. حالا همه ما مصمم‌تر شده‌ایم که در مقابل تمام این جریان‌ها بایستیم و قهرمان نیم فصل بشویم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه