logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

سید حسن نصرالله:

کربلا به ما صبر و استقامت را آموخت

کربلا به ما صبر و استقامت را آموخت
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان سه‌شنبه شب در سخنانی در شب اول ماه محرم در ضاحیه جنوبی بیروت، گفت: کربلا به ما صبر و استقامت را آموخت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از المنار، سید حسن نصرالله در شب اول ماه محرم الحرام در ضاحیه جنوبی سال جدید هجری قمری (۱۴۴۵) را به همه مسلمانان تبریک گفت.

وی در آغاز سخنان خود گفت: فرارسیدن سال جدید هجری قمری را به همه مسلمانان تبریک می‌گوئیم و از خداوند می‌خواهیم همه مسلمان را حفظ کند و آنها را در مقابله با چالش‌های موجود یاری کند.

دبیرکل حزب الله افزود: مسلمانان در سال جدید هم با چالش‌های اسلام، مقدسات، پیامبرشان و سرنوشت و موجودیت و کرامت شان و چالش‌های ملی شان در هر کشوری روبه رو هستند.

نصرالله در ادامه گفت: بزرگ‌ترین اتفاق قرن گذشته، پیروزی انقلاب اسلامی ایران بود که امام خمینی رهبر آن می‌فرماید که هرچه داریم از عاشورا است.

وی ادامه داد: تاریخ بسیار مهم است. ما باید به آن نگاه کنیم و از آن بهره ببریم. من تاکید می‌کنم که تاریخ لبنان را بخوانیم و بتوانیم از تاریخ بهره ببریم تا این تجربیات را تکرار نکنیم و ملت لبنان به جنگ‌های داخلی برنگردد.

نصرالله تاکید کرد: تاریخ مملو از ناامیدی‌ها است و قوانین و هنجارهای حاکم در تاریخ ثابت شده است و به جامعه مربوط می‌شود، هرکه آنها را به چالش بکشد، خسارت می‌بیند و هرکس این قوانین را به کار گیرد، سود می‌برد.

نصرالله در ادامه درباره عاشورا گفت: کربلا به ما صبر و استقامت، مقابله با محاصره و مقابله با ظلم و فرو نریختن در برابر خیل عظیم دشمن و قدرت سلاح هایش را آموخت.

وی افزود: ما امسال در واقع شعار «کربلا راه ما به سمت مهدی(عج)» را انتخاب می کنیم زیرا کربلا به ما انجام تکلیف، اطاعت از ولی و حمایت از حق و ایثار را آموخت.

دبیرکل حزب الله اضافه کرد، کربلا نسل‌هایی را تربیت می‌کند که راه را برای صاحب عصر و زمان هموار می‌کنند و او را به حق یاری می‌دهند. او را در برقراری عدل و مبارزه با ظلم و طغیان در این جهان حمایت می‌کنند.

وی در پایان به ضایعه درگذشت علامه شیخ عفیف نابلسی پرداخت و گفت: ما یک دانشمند، یک مبارز و یک پدر و یک شخصیت بزرگ از نسل بنیانگذاران را از دست دادیم و به خانواده او و مراجع عظام و علمای حوزه‌های علمیه این ضایعه را تسلیت می‌گوئیم.

شیخ عفیف نابلسی از علمای شناخته‌ شده‌ لبنان و از حامیان برجسته‌ مقاومت اسلامی علیه رژیم صهیونیستی روز جمعه ۲۳ تیر ماه بعد از یک دوره بیماری طولانی درگذشت.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه