logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

پیروزی حساس فوتبال در روز صعود تیم تنیس روی میز به فینال؛

بازیهای ناشنوایان روسیه| یک نقره و ۴ برنز برای جودوکاران

بازیهای ناشنوایان روسیه| یک نقره و ۴ برنز برای جودوکاران
سومین روز از بازیهای ناشنوایان در روسیه، با کسب 5 مدال در رشته جودو برای کاروان ناشنوایان کشورمان پایان یافت‌.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، در سومین روز از بازیهای ناشنوایان در اوفای روسیه از صبح امروز جودوکاران کشورمان در 6 وزن به مصاف حریفان قدرتمند خود رفتند و در پایان صاحب 1 مدال نقره و 4 مدال برنز شدند.

در وزن 100 کیلوگرم فرید عساکره مدال نقره را به دست آورد، مهرداد بداغی در وزن 66 کیلوگرم، علی سلحشور در وزن 73 کیلوگرم، حسین اله کریمی در وزن 90 کیلوگرم و فربد سلیم دانایی در وزن +100 کیلوگرم پس از رقابت با حریفان سرسخت و قدر خود از کشورهای روسیه، تاجیکستان، عراق و قزاقستان به مدال برنز دست یافتند، امیرمحمد دفتری نیز از کسب مدال بازماند‌‌.

در تنیس روی میز، در بخش مردان ورزشکاران از 9 کشور در سه گروه 3 تیمی از صبح امروز - پنجشنبه 5 مردادماه با هم رقابت کردند و تیم کشورمان تیم های بلاروس و ازبکستان را با نتایج 3 بر صفر شکست داد و به عنوان تیم اول از گروه خود به همراه تیم های روسیه و عراق عصر فردا برای کسب عنوان قهرمانی مصاف خواهند کرد.

در فوتبال، فوتبالیست های ناشنوای کشورمان در یک بازی زیبا و دیدنی با گلهای میلاد محمدی، شاهین فصیحی و ایمان محبی تیم عراق را شکست دادند.

در دوومیدانی نیز یاشار وقار در 110 متر مانع با رکورد 17.22چهارم و در پرتاب نیزه با رکورد 42.85 جایگاه پنجم را به دست آورد، امیرمحمد پاشاپور در پرتاب نیزه با رکورد 49.73 چهارم شد، علی علیزاده هم در ماده 800 متر، پس از ثبت رکورد قابل توجه 1.59 در نیمه نهایی در در مرحله فینال با رکورد 2.00 به مقام هفتم رسید‌.

در ادامه این مسابقات ورزشکاران کشورمان در تنیس روی میز زنان و مردان، کاتای تیمی و دوومیدانی در ماده 200 متر فردا - جمعه 6 مردادماه به مصاف حریفان می روند.

کاروان اعزامی ناشنوایان کشورمان در چهار رشته ورزشی فوتبال، جودو، دوومیدانی و تنیس روی میز در این رقابت‌ها شرکت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه