logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  15. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

اظهارنظر توهین‌آمیز مقام اوکراینی درباره آسیایی‌ها

اظهارنظر توهین‌آمیز مقام اوکراینی درباره آسیایی‌ها
دبیر شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین ادعا کرد، روس‌ها "آسیایی" هستند و درنتیجه میزان "انسانیت" آنها کم است!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛«الکسی دانیلوف» دبیر شورای دفاع و امنیت ملی اوکراین طی گفت‌وگو در پخش زنده یک تلویزیون اوکراینی مدعی شد: من با آسیایی‌ها خوب هستم اما روس‌ها، آسیایی هستند. آن‌ها فرهنگ و دیدگاه کاملا متفاوتی دارند. تفاوت کلیدی ما با آن‌ها "انسانیت" است!

او به همراه چندین تن از مقامات ارشد اوکراینی بارها دست به نفرت‌پراکنی علیه روس‌ها زده‌اند و این اقدام آن‌ها هم به دوران جنگ روسیه-اوکراین که در فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد و هم به پیش از آن مربوط می‌شود.

دانیلوف بارها وعده داده که روس‌ها را در هر کجای جهان که باشند، به "قتل" می‌رساند و میخائیل پودولیاک، مشاور ارشد ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین نیز بارها چنین بیانیه‌های تند و افراطی مشابهی را منتشر کرده است. او بارها ادعا کرده که تمامی اوکراینی‌های جهان از روس‌ها "متنفرند."

صدور چنین بیانیه‌هایی باعث شد که واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد واکنش نشان دهد و چنین ادعاهایی از سوی اوکراین را "مثال بارز نفرت‌پراکنی، روس‌هراسی و ایجاد خشونت علیه یک ملیت" بخواند.

الکسی دانیلوف پیشتر با اشاره به ضدحمله ضعیف اوکراین گفت که هیچ جدول زمانی‌ای برای پیشرفت اوکراین در ضدحملاتش وجود ندارد.

وی روز پنجشنبه طی مصاحبه‌ای با یکی از تلویزیون‌های ملی اوکراین ضمن اذعان نسبت به این مسئله که نیروهای روسیه دفاع قدرتمندی دارند، خاطرنشان کرد: هیچ کسی بجز خودمان نمی‌تواند ضرب‌الاجلی برایمان تعیین کند. هیچ جدول زمانی برای پیشرفت اوکراین در ضدحملاتش وجود ندارد.

اوکراین ضدحمله‌اش را با تبلیغات رسانه‌ای زیادی در اوایل ماه ژوئن آغاز کرد، اما این ضدحملات هیچ دستاورد خاصی نداشته و مقامات آمریکایی و اوکراینی به شکست اوکراین در این ضدحملات اذعان کرده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه