logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد؛

لیست کالاهای اساسی در راستای تخصیص ارز به‌روز شد

لیست کالاهای اساسی در راستای تخصیص ارز به‌روز شد
هشتمین مرحله نظر دستگاه ارسالی وزارت جهادکشاورزی به بانک مرکزی برای تخصیص ارز به برخی کالاهای اساسی و نهاده‌های کشاورزی منتشر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرپرست دفتر خدمات بازرگانی (تجارت خارجی) معاونت توسعه بازرگانی این وزارتخانه در این خصوص گفت: مطابق با روال چند ماه اخیر، در راستای شفاف‌سازی نظر وزارت جهاد کشاورزی در تخصیص ارز به کالاهای اساسی و نهاده‌ها که از سال جدید با سیاست‌های دفتر خدمات معاونت توسعه بازرگانی وزارتخانه انجام شده است، لیست هشتمین مرحله نظر دستگاه ارسالی وزارت جهاد کشاورزی به بانک مرکزی برای تخصیص سهمیه ارزی اعلام شد.

میثم جاهدی با اعلام این که در تاریخ ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ مرحله جدید نظر دستگاه وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص ارز شرکت‌ها توسط معاونت توسعه بازرگانی انجام پذیرفته است، اعلام کرد: در این مرحله کالاهایی که مطابق نظر قائم‌مقام وزیر در امور تجارت و معاون توسعه بازرگانی واجد شرایط جهت نظر دستگاه برای تخصیص ارز بودند مشخص و معرفی آنها به بانک مرکزی به صورت سیستمی انجام شد.

براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، وی افزود: در این میان کالاهای خاص معرفی شده از جانب معاونت‌های وزارت متبوع نیز نظر گرفتند.

مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با اعلام این که زمان‌بندی نظر دستگاه براساس سهمیه ارزی اعلامی بانک مرکزی و با توجه به روند اطلاع‌رسانی واضح و شفاف است، گفت: شرکت‌های دارای کالاهای خاص که مورد معرفی از جانب معاونت‌های وزارتخانه می‌باشند در صورت بروز هرگونه ابهام، پرسش‌های خود را از معاونت یا سازمان مربوطه پیگیری کنند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه