logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امیر سیاری:

توان پهپادی ارتش می تواند هرگونه تهدیدی را جواب بدهد

توان پهپادی ارتش می تواند هرگونه تهدیدی را جواب بدهد
فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش با اشاره به جزئیات برگزاری رزمایش پهپادی ارتش، گفت: توان پهپادی ارتش می تواند هرگونه تهدیدی را جواب بدهد ولی ما به به دنبال ارتقای توان پهپادی خود هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر دریادار حبیب الله سیاری با بیان اینکه مرحله اصلی رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش از بامداد فردا برگزار می‌شود، اظهار کرد: قسمتی از توان پهپادی نیروی زمینی، هوایی، پدافندی،  دریایی و جنگ الکترونیکی ارتش در  این رزمایش مورد ارزیابی قرار می گیرد. این رزمایش در بیش از نیمی جغرافیای کشور وشمال اقیانوس هند اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: پهپادهای شناسایی، رزمی، انهدامی  و پهپادهایی که توان حمل موشک، بمب و تجهیزات جنگ الکترونیکی را دارند، استفاده می کنیم. هدف ما این است که میزان دقت پهپادها، مهارت خلبانان و قدرت تیر خود را ارزیابی کنیم. هدف های در نظر گرفته شده در دریا، زمین و هوا هستند و قرار است اهداف از میزان واقعی کمتر باشد تا توان ما افزایش یابد.

فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۲ ارتش افزود: ارتقای توان پهپادی کشور برای هرگونه مقابله با تهدیدات از اهداف اصلی رزمایش است. آزمایش همه پهپادهایی که در داخل کشور تولید شده اند ، ارزیابی مهمات، میزان تیر  و میزان انفجارو تبادل تجربه از دیگر اهداف این رزمایش است.

امیر سیاری خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ تمرینات در روز و شب در فضای جنگ الکترونیکی انجام می شود. میزان مداومت پروازی، برد موشک‌ها و سلاح‌های قابل حمل پهپادها به روز شده و با رزمایش‌های قبلی متفاوت است. در برگزاری رزمایش ابتدا پهپادهای شناسایی، اهداف را شناسایی کرده و سپس پهپادهای رزمی، اهداف را در دریا، هوا و زمین مورد اصابت قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه نوع نبرها متفاوت شده و پهپاد در نبردها جایگاه بسیار بالایی است به همین دلیل در سال‌های گذشته، پهپاد از پیشرفت جهشی پیدا کرده است، گفت:  ایران با استفاده از جوانان خود در شرکت های دانش بنیان و ارتش دستیابی به انواع پهپادها را در دستور کار داشته و محصولات ارزشمندی به دست آورده است.

امیر سیاری در پایان تاکید کرد: توان پهپادی ما بسیار بالاست و می توانیم روی آن حساب باز کنیم وما را در انجام هرگونه عملیات موفق خواهد کرد. توان پهپادی نیروهای مسلح و ارتش کشور جزو قدرت‌های پهپادی برتر در منطقه است. توان رزمی نیروهای مسلح کشورمان با استفاده از توان پهپادی به جایگاهی رسیده که می تواند هرگونه تهدیدی را در زمین، دریا و هوا جواب بدهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه