logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

پوتین:

انفجار نارنجک، دلیل سقوط هواپیمای «پریگوژین» است

انفجار نارنجک، دلیل سقوط هواپیمای «پریگوژین» است
رئیس‌جمهور روسیه امروز پنجشنبه برای نخستین‌بار درباره علت سقوط هواپیمای حامل فرمانده گروه واگنر بر اساس آخرین گزارش کمیته تحقیقات فدرال روسیه اظهارنظر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روسیا الیوم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی در «باشگاه بین‌المللی گفتگوی والدای» در شهر سوچی از علت اصلی سقوط هواپیمای حامل «یوگنی پریگوژین» پرده برداشت.

پوتین در این نشست درباره علت سقوط مشکوک هواپیمای رئیس واگنر اعلام کرد: «چند روز پیش، رئیس گروه تحقیق درباره واکاوی علل سقوط هواپیمای حامل پریگوژین به من اطلاع داد که در پیکر اجساد کشته شدگان هواپیما، آثاری از اصابت ترکش نارنجک دستی یافت شده است.»

رئیس‌جمهور روسیه با بیان اینکه طبق شواهد موجود هیچ‌گونه عاملی خارجی در سقوط هوایپما یافت نشده، تصریح کرد که هواپیمای یوگنی پریگوژین، رئیس گروه نظامی واگنر به دلیل انفجار نارنجک‌های دستی در داخل هواپیما سقوط کرده و حمله موشکی در کار نبوده است.

وی در ادامه به ابعاد دیگری از جرایم رئیس گروه واگنر اشاره کرد و افزود: دستگاه امنیت فدرال روسیه پیشتر نیز پس از بازرسی از مقر گروه واگنر در سن پترزبورگ، از وی ۱۰ میلیارد روبل پول نقد و ۵ کیلوگرم کوکائین کشف کرده بود و تاکنون نیز تحقیق جداگانه‌ای درباره نمونه گیری از اجساد مبنی بر احتمال مصرف و حمل مواد مخدر و مصرف مشروبات الکی صورت نگرفته است.

۲۳ آگوست (اول شهریور) هواپیمای حامل پریگوژین، رئیس گروه واگنر در شمال مسکو سقوط کرد و هر ۱۰ سرنشین آن از جمله پریگوژین و دو تن از چهره‌های برجسته واگنر کشته شدند.

این سانحه دقیقاً دو ماه پس از شورش واگنر به فرماندهی پریگوژین علیه مسکو رخ داد. در جریان این شورش نافرجام و کوتاه‌مدت که در بحبوحه جنگ روسیه با اوکراین اتفاق افتاد، واگنر اواخر ژوئن شهر روستوف در جنوب روسیه را برای مدتی کوتاه اشغال و سپس به سمت مسکو حرکت کرد. با این حال، شورش واگنر با میانجی‌گری الکساندر لوکاشنکو، رئیس جمهور بلاروس خاتمه یافت و نیروهای واگنر و پریگوژین به مینسک منتقل شدند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه