logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سرهنگ جوانبخت خبر داد؛

کاهش ۲۶ درصدی آمار تصادفات فوتی در تهران

کاهش ۲۶ درصدی آمار تصادفات فوتی در تهران
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش ۲۶ درصدی آمار تصادفات فوتی در تهران خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ رابعه جوانبخت، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ، درباره کاهش تصادفات در شهریور ماه ۱۴۰۲ در شهر تهران گفت: بررسی آمار تصادفات در شهریور ماه ۱۴۰۲ حکایت از این دارد که با یک کاهش مطلوب ۲۶ درصدی در متوفیان تصادفات شهر تهران مواجه هستیم.

وی ادامه داد: این عدد، عددی مناسب است چرا که در بحث تصادفات فوتی ۲۶ درصد کاهش داشته ایم و همچنین در تصادفات جرحی ۸ درصد و در مجموع تصادفات خسارتی هم شاهد کاهش ۱۶ درصدی در شهریور ماه بوده ایم.

سرهنگ جوانبخت افزود: همان طور که در شهریور ماه شاهد کاهش تصادفات بودیم، امیدوار هستیم با رعایت نکات ایمنی از سوی رانندگان بتوانیم این تداوم کاهش را در ماه‌های دیگر نیز شاهد باشیم.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: با توجه به اینکه رتبه اول تصادفات شهر تهران به موتورسیکلت سواران اختصاص دارد امیدواری پلیس این است که با استفاده موتورسواران از کلاه ایمنی در ۶ ماهه دوم سال به‌دلیل کاهش درجه حرارت و افزایش مقبولیت استفاده از کلاه ایمنی، شاهد کاهش مجروحان و متوفیان تصادفات موتورسیکلت در سطح شهر تهران باشیم.

وی گفت: از رانندگان می‌خواهیم با رعایت سرعت‌ها و عدم سبقت در معابر بزرگراهی و مدیریت کنترل سرعت از تصادفات و واژگونی‌ها جلوگیری کنند تا شاهد روند کاهشی متوفیان و مصدومان رانندگی در ماه‌های دیگر سال نیز باشیم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه