اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمله صهیونیست‌ها به «بیت لاهیا» با بمب‌های فسفری ممنوعه

حمله صهیونیست‌ها به «بیت لاهیا» با بمب‌های فسفری ممنوعه
منابع فلسطینی گزارش دادند که رژیم صهیونیستی از بمب‌های فسفری ممنوعه به شکل گسترده‌ای در بیت لاهیا واقع در شمال نوار غزه استفاده می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع فلسطینی شامگاه چهارشنبه در چهلمین روز از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه گزارش دادند که ارتش صهیونیستی بمب‌های فسفری ممنوعه بین‌المللی را به سوی غیرنظامیان در شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه شلیک کرد.

بر پایه این گزارش، رسانه‌های فلسطینی با تأیید این مطلب ساعاتی پیش گزارش دادند که دشمن صهیونیستی تجمع مردمی در مخیم بیت لاهیا را با بمب‌های فسفری بمباران کرد.

از سوی دیگر، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که در نتیجه جنایات ارتش رژیم صهیونیستی علیه ساکنان غزه تاکنون ۱۱۵۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که ۴۷۱۰ نفر از این شهدا را کودکان تشکیل می‌دهند.

این نهاد دولتی تاکید کرد که ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی از ابتدای آغاز حمله به غزه تاکنون ۱۲۰۰ جنایت را در این باریکه مرتکب شده‌اند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه بیان کرد: ۹۵ ساختمان دولتی در نتیجه حملات اسرائیل به غزه ویران شده‌اند. همچنین ۲۵ بیمارستان و ۵۲ مرکز پزشکی نیز در این مدت از روند خدمت‌رسانی خارج شده‌اند.

این نهاد دولتی اعلام کرد: اشغالگران اسرائیلی امروز با یورش به بیمارستان شفا، جنایتی تاریخی مرتکب شدند. ما خواهان گشایش فوری و همیشگی گذرگاه رفح هستیم.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه تاکید کرد: به دلیل کمبود سوخت از فردا ارتباطات قطع خواهد شد و بدین ترتیب ما در آستانه جنایتی جدید هستیم.

پیش از این نیز محمد ابوسلمیه رییس بیمارستان شفا در نوار غزه تاکید کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی پس از حمله به این بیمارستان تنها با بیماران و آوارگان فلسطینی روبرو شده‌اند و بنابراین تجهیزات پزشکی را تخریب کرده‌اند.

وی ادامه داد: نظامیان اشغالگر اکنون از داخل بیمارستان خارج شده‌اند، اما تانک‌ها و نظامیان دشمن به طور کامل در اطراف بیمارستان شفا حضور دارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه