logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

در نشست خبری پرسپولیس - الدحیل؛

گل‌محمدی: جان‌سخت شده‌ایم/ زاهدی: برای بازی با الدحیل آماده‌ایم

گل‌محمدی: جان‌سخت شده‌ایم/ زاهدی: برای بازی با الدحیل آماده‌ایم
سرمربی و مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی با الدحیل قطر شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی گل‌محمدی، سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با الدحیل (که فردا ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود) گفت: دیشب شب بزرگداشت آقای کلانی بود و برای همه پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس آرزوی سلامتی و بهروزی داریم. همیشه سلامت باشند. همه از بازی الدحیل آگاه هستیم و همینطور سختی این بازی. بالاخره تیم قابل احترام و حرفه‌ای هستند. کادرفنی و بازیکنان مجربی دارند. از طرف دیگر بچه‌های ما انگیزه فوق العاده‌ای دارند که این بازی را با به امید خدا با پیروزی تمام کنند. باید سعی کنیم تمرکز خوبی در بازی داشته باشیم. چه در بخش دفاعی و چه حمله. باید بتوانیم از موقعیت‌هایی که داریم استفاده کنیم و باید فرصت‌طلب باشیم. با حمایت هواداران که فردا یک روز باشکوه برای باشگاه پرسپولیس خواهد بود با حضور گرم هواداران، بتوانیم با انگیزه و انرژی‌ای که به ما می‌دهند، فردا به امید خدا نتیجه خوبی بگیریم و دل همه هواداران را شاد کنیم.

گل محمدی درباره نبود ستاره‌های الدحیل مانند کوتینیو در این بازی تاکید داشت: یک تیم کامل هستند و ما هم چهار بازیکن خوبمان را در اختیار نداریم. فقط کوتینیو و سمدو با توجه به مصدومیت و محرومیت بازی نمی‌کنند. ضمن اینکه یکی، دو بازیکن مصدوم آنها به بازی رسیده‌اند و با یک تیم کامل مقابل ما قرار می‌گیرند. ما انگیزه زیادی داریم و امیدوارم سه امتیاز را با تلاش بچه‌ها به دست بیاوریم.

سرمربی پرسپولیس درمورد شرایط آلودگی هوا بیان داشت: نمی‌دانم، فعلا چیزی برای لغو بازی نگفتند و فکر نمی‌کنم تاخیری در بازی باشد. آلودگی هوا خیلی زیاد است و خودم هم زیاد به هواداران با توجه به این شرایط آلودگی نگفتم که بیایند. یک طوری جان سخت شده‌ایم و به امید خدا همه مردم ایران سالم باشند و مراقب خودشان باشند. صبح هم که از خانه می‌آمدم شرایط خیلی بد بود. امیدوارم اتفاقی برای کسی نیفتد ولی مسئولان باید یک فکر اساسی درباره این مسأله داشته باشند. این تازه شروع فصل سرماست و هر چه جلوتر برویم شرایط بدتر می‌شود. امیدوارم هوا خوب شود.

گل محمدی در خصوص به فروش رفتن بلیت‌ها در کمترین زمان ممکن و تاثیر حمایت هواداران عنوان داشت: فوتبال ۹۰ دقیقه است و امکان دارد هر اتفاقی در بازی بیفتد و حتی گل هم بخوریم. قطعا حمایت هواداران می‌تواند خیلی کمک کند و پرشور تیم‌شان را تشویق کنند و بازوی قدرتمند تیم ما هواداران هستند. انگیزه فوق العاده‌ای از حضور و تشویق آنها می‌گیریم و امیدوارم فردا یک روز خوب برای پرسپولیس باشد.

گل محمدی درمورد تاثیر نتایج سایر تیم‌های مدعی صعود به عنوان تیم دوم روی نتایج پرسپولیس گفت: فردا فقط به برد نیاز داریم و هر نتیجه‌ای که در بازی‌های امشب بیفتد فقط باید سه امتیاز را بگیریم و نتایج بعضی از بازی ها به طور دیگری رقم بخورد، امکان دارد به تفاضل گل هم نیاز داشته باشیم. ما فقط باید برنده شویم و تساوی دردی از ما دوا نمی‌کند و از این گروه صعود نمی‌کنیم. فردا فقط بحث گرفتن سه امتیاز مطرح خواهد بود.

زاهدی: برای بازی با الدحیل آماده‌ایم

همچنین شهاب زاهدی، مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار این تیم برابر الدحیل در هفته ششم لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: برای تمام مردم سرزمینم آرزوی سلامتی دارم. به نظرم بازی ما برابر الدحیل از فردای بازی النصر شروع شد. تمرینات خوبی داشتیم و با تدابیر خوب کادر فنی و جلسات فنی که داشتیم خیلی خوب حریف را آنالیز کردیم و شرایط خوبی داریم. شرایط اردو خوب بوده و بازیکنان در آرامش خیلی خوبی به سر می‌برند و برای یک بازی خوب در کنار هواداران آماده هستیم. هواداران با حضور پررنگی که دارند در زمین به ما کمک می‌کنند و قطعا یار دوازدهم ما هستند.

زاهدی درباره فشار در خط حمله و گل نزدن خودش در مسابقات آسیایی بیان داشت: به نظرم برای پست مهاجم گلزنی خیلی حائز اهمیت است اما در تیم ما بیشتر از همه چیز نتیجه گرفتن در کار تیمی اهمیت دارد. در گروه مرگ عملکرد و نتایجی که گرفتیم خیلی قابل احترام است و جایگاه خوبی را تا الان کسب کرده‌ایم. بیشترین تلاشمان را می‌کنیم که نتایج در حد نام پرسپولیس باشد. در تیم ما زننده گل مهم نیست و تلاش می‌کنیم که تیم برنده باشد. به نظر خودم این مهمتر است.

زاهدی درباره فروش بلیت‌های بازی در کمترین زمان ممکن و حمایت هواداران در بازی فردا گفت: همانطور که آقا یحیی گفتند درست است چون فوتبال یک ورزش کاملا غیر پیش بینی است. چیزی که هواداران پرسپولیس قبلاً نشان داده‌اند حمایت آنها بوده و از سمت بازیکنان می‌گویم که حداکثر تلاشمان را برای موفقیت پرسپولیس انجام می‌دهیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه