logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

وزیر کابینه نتانیاهو:

حماس شکست نخورده است

حماس شکست نخورده است
وزیر امنیت داخلی کابینه رژیم صهیونیستی با گذشت بیش از دو ماه از آغاز حملات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه و نبرد سنگین زمینی، به قدرت مقاومت فلسطین اعتراف کرد و گفت: حماس هنوز شکست نخورده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در خبری عنوان کرده است: «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در نشستی با هم‌حزبی های خود خاطرنشان کرد: عملیات زمینی در غزه، نتوانسته برای اسرائیل، بازدارندگی ایجاد کند.

وی با اذعان به قدرت مقاومت فلسطین در غزه، گفت: اسرائیل در هفت اکتبر(۱۵ مهر)، قدرت بازدارندگی نداشت و هنوز بعد از ۷۳ روز جنگ هم قدرت بازدارندگی ندارد. آنها هنوز شکست نخورده‌اند.

این مقام صهیونیست، برقراری آتش بس را عامل احیای قدرت مقاومت فلسطین و تثبیت شکست رژیم صهیونیستی دانست و گفت: اگر می خواهیم حماس را شکست دهیم نباید اجازه دهیم آتش بس برقرار شود و نباید به آنها اجازه دهیم برای آزادی اسرای ما، شرط‌های وحشتناک بگذارند.

بن گویر خواستار تجدیدنظر در آرایش جنگی رژیم صهیونیستی علیه مقاومت فلسطین شد و گفت: هنوز هم حماس به سمت ما موشک شلیک می کند. وقت آن است که در عملیات جنگی تجدیدنظر کنیم.

وی، رویکرد اعضای شورای جنگ رژیم صهیونیستی از جمله «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» را عامل شکست این رژیم در جنگ اعلام کرد و گفت: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر باید بین من و گانتس یکی را انتخاب کند.

به گزارش ایرنا، سران رژیم صهیونیستی که در ابتدای عملیات طوفان الاقصی، صحبت از نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست کرده بودند از یک طرف با شکست عملیات جنگی و از طرف دیگر، نیز با فشار افکار عمومی داخلی برای پذیرش شروط مقاومت فلسطین روبه رو هستند.

بیش از ۲ ماه کشتار زنان، کودکان و دیگر غیرنظامیان در غزه، دستاوردی جز افزایش نفرت از رژیم صهیونیستی در سراسر جهان و کشته شدن صدها نظامی این رژیم نداشته است و مقامات تل آویو اکنون در باتلاق جنگ غزه گیر افتاده‌اند.

مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین های اشغالی، هفت اکتبر(۱۵ مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد.

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از ۴۸ روز جنایت در این منطقه، به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت، از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.

ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح روز جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و تاکنون صدها فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه