logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

درخواست فوری هلال احمر فلسطین از مجامع بین‌المللی:

جان ۱۴ هزار آواره در خطر است

جان ۱۴ هزار آواره در خطر است
به دنبال حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان الامل در غزه و شهادت ۱۰ فلسطینی، هلال احمر فلسطین بیانیه‌ای صادر کرده و از مجامع بین‌المللی خواست که برای حفاظت از بیمارستان‌ها و آوارگان فورا مداخله کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متن بیانیه هلال‌احمر فلسطین که روز گذشته و پس از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به بیمارستان الامل صادر شد، به شرح زیر است:

« جمعیت هلال‌احمر فلسطین گلوله باران امروز رژیم اسرائیلی را در نزدیکی بیمارستان الامل در خانیونس که به شهادت ۱۰ نفر و زخمی‌شدن حداقل ۲۱ نفر منجر شد را محکوم می‌کند. این حمله پس ازگلوله باران روز گذشته ارتش رژیم اشغالگر در مقابل بیمارستان الامل صورت گرفت، که منجر به شهادت ۳۱ نفر و مجروح شدن ۲۵ نفر دیگر شد. در میان مجروحین، افرادی در مقابل بیمارستان حضور داشتند و همچنین افراد آواره که به‌دنبال سرپناه در محل بیمارستان هستند. مقر جمعیت هلال‌احمر فلسطین و بیمارستان ۱۴ هزار نفر آواره را اسکان داده است، آوارگان به دلیل بمباران مداوم اسرائیل که جان آنها راتهدید می‌کند، پس از ترک اجباری خانه‌هایشان، به‌دنبال پناهگاه امنی هستند.

جمعیت هلال‌احمر فلسطین، نگرانی عمیق خود را در خصوص امنیت پرسنل بیمارستان و مقر جمعیت هلال احمر به ویژه از آخرین هدف قرار دادن بیمارستان‌ها ابراز می‌کند. امروز پنجمین مورد هدف قرارگرفتن بیمارستان و اطراف آن در کمتر از یک هفته است. رژیم اشغالی روز گذشته طبقات بالایی مقر جمعیت هلال‌احمر فلسطین را نیز مورد هدف قرار داد و گلوله باران کرد  که این امر به زخمی‌شدن تعداد زیادی از آوارگان و همچنین خسارت دیدن شبکه ارتباط رادیویی VHF  شد. آسیب این شبکه، که تنها وسیله ارتباطی در جریان قطع ارتباطات است، چالش بزرگی برای آمبولانس‌ها و کارکنان اورژانس در دسترسی به مجروحین و بیماران است. شایان ذکر است که چند روز گذشته، پهبادی به کودک آواره ۱۳ ساله‌ که داخل ساختمان جمعیت هلال‌احمر فلسطین بود شلیک کرد، که به شهادت وی منجر شد.

افزایش و تشدید در هدف قرار دادن مجاورت بیمارستان الامل در چند روز گذشته به عنوان مقدمه‌ای برای مستقیماً هدف قرار دادن آن در نظر گرفته می‌شود و ما از اتفاقاتی که قرار است برای بیمارستان القدس جمعیت هلال‌احمر فلسطین در شهر غزه صورت پذیرد، ترس و واهمه داریم که به دلیل هدف قرار گرفتن، محاصره، بیمارستان از دسترس خارج شده و فعالیت نمی‌کند و مجددا از ورود کمک‌های بشردوستانه و تجهیزات پزشکی پیشگیری و ممانعت صورت می‌گیرد.

جمعیت هلال‌احمر فلسطین، براساس حقوق بین‌الملل بشردوستانه، کنوانسیون‌های ژنو و پروتکل‌های الحاقی آن، از جوامع بین‌الملل و شرکا نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر، خواستار مداخله فوری و سریع در خصوص حفاظت از بیمارستان الامل، کادر درمان، مجروحین، بیماران و همچنین محافظت از ۱۴ هزار آواره است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه