logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ابوشریف:

ایران ستون فقرات امت اسلامی است

ایران ستون فقرات امت اسلامی است
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران با بیان اینکه ایران ستون فقرات امت اسلامی است، گفت: آمریکا، انگلیس و اسرائیل از جبهه مقاوت می ترسند؛ بنابراین باید این مسیر را ادامه دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر ابوشریف امروز - پنج شنبه - در کنگره سراسری جمعیت یاران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: تاکید می کنم در مرحله تاریخی یعنی مرحله ایجاد تمدن نوین اسلامی قرار داریم.

وی ادامه داد: پروژه غربی در حال پس رفت است و ما باید جایگاه خود را به عنوان امت اسلامی پیدا کنیم. ما بهترین امت هستیم و باید مشخص کنیم کجا قرار داریم.

نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران خاطرنشان کرد: ما باید از طریق فرهنگ انتظار، عمل کنیم زیرا در این فرهنگ دنیا پس از یک دوره ظلم به عدالت می رسد. موفقیت انقلاب اسلامی بسیار مهم است زیرا ایران ستون فقرات امت اسلامی است. پیروزی انقلاب اسلامی، پیروزی پروژه تمدن اسلامی است. موفقیت های بسیار زیاد انقلاب اسلامی به خاطر تلاش های زیاد و خون های زیاد شهیدان بود. اکنون ایران نفوذ خود را در تمدن اسلامی بدست آورده است. ایجاد جبهه مقاومت یکی از جلوه های موفقیت انقلاب اسلامی ایران بود. الان آمریکا، انگلیس و اسرائیل از جبهه مقاوت می ترسند بنابراین باید این مسیر را ادامه دهیم.

ابوشریف افزود: یکی از پیروزی های ما عملیات طوفان الاقصی بود. در گذشته کسی نمی توانست جلودار اسرائیل باشد اما مقاومت اسلامی ضربه بزرگی به اسرائیل زد و همچنان به مقاومت خود ادامه می دهد.

وی در پایان با اشاره به مقاومت اسلامی در منطقه علیه اسرائیل، آمریکا و انگلیس، گفت: ما باید مقاومت خود را ادامه دهیم تا پیروزی نهایی را بدست آوریم. موفقیت پروژه انقلاب اسلامی اهمیت دارد و باید همه کمک کنیم تا این موفقیت ها ادامه یابد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه