اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حماس ادعای جدید صهیونیست‌ها درباره مذاکرات را تکذیب کرد

حماس ادعای جدید صهیونیست‌ها درباره مذاکرات را تکذیب کرد
یکی از مسئولان ارشد حماس با تکذیب ادعاهای رسانه‌های صهیونیستی درباره درخواست‌های این جنبش در مذاکرات آتش‌بس اعلام کرد که اشغالگران تبلیغات سیاه رسانه‌ای به راه انداخته‌اند و رهبران حماس در کنار مردم خود به مقاومت تا پیروزی یا شهادت ادامه خواهند داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در میان تداوم مانع‌تراشی‌های صهیونیست‌ها در مذاکرات آتش‌بس، «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس ادعاهای اخیر صهیونیست‌ها درباره شروط حماس برای آتش‌بس و درخواست این جنبش برای عدم ترور رهبران آن در صورت تبعید به خارج از غزه را کاملا تکذیب و اعلام کرد که این‌ اظهارات، ادعاهایی سخیف و مضحک از جانبه رسانه‌های عبری و مبتنی بر دروغ و تبلیغات سیاه هستند.

الرشق این ادعای رسانه‌های صهیونیستی را تبلیغاتی بیهوده و پوچ و توهین به شعور مخاطبان دانست.

وی تاکید کرد که رهبران حماس همراه با مردم خود در سرزمینشان ثابت قدم هستند و مقاومت می‌کنند تا به پیروزی برسند یا شهید شوند. در نهایت این سران جنایتکار صهیونیست هستند که باید سرزمین ما را ترک کنند.

«باسم نعیم» از رهبران جنبش حماس نیز در سخنانی اعلام کرد که آمریکا با ادامه حمایت از اسرائیل مرتکب اشتباهی راهبردی می‌شود و موقعیت «جو بایدن» رئیس جمهوری ایلات متحده در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده اسرائیل به دلیل موضع او در برابر تجاوزات این رژیم به غزه به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

این رهبر حماس افزود که آمریکا توانایی لازم برای اعمال فشار بر اسرائیل را دارد اما نمی‌خواهد این کار را انجام دهد. این درحالی است که فشارهای داخلی زیادی در آمریکا به خاطر جنایاتی که اسرائیل مرتکب می‌شود و نیز به دلیل به خطر افتادن منافع واشنگتن در منطقه، وجود دارد.

باسم نعیم تصریح کرد: روندی که آمریکا پیش گرفته یک اشتباه راهبردی بزرگ در سطح داخلی و خارجی بوده و ملت آمریکا نمی‌توانند این حمایت و تعصب کورکورانه دولت کشورشان نسبت به اسرائیل را بپذیرند.

درحالی که در سایه مانع‌تراشی‌های رژیم صهیونیستی تاکنون هیچ یک از مذاکرات آتش‌بس غزه که در مکان‌های مختلف برگزار شده، به نتیجه نرسیده است، منابع آگاه درباره پاسخ این رژیم به میانجی‌ها در خصوص پیشنهاد آتش‌بس، اعلام کردند که این پاسخ شامل امتناع از توقف جنگ و خودداری از خروج نیروهای اسرائیلی از نوار غزه بوده و همچنین اسرائیل اجازه بازگشت بی‌قید و شرط آوارگان به مناطق خود در غزه را هم نمی‌دهد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع بلندپایه اسرائیلی که نام او فاش نشده است اعلام کرد که شکاف بزرگی در مذاکرات دوحه برای آزادی اسرای اسرائیلی از غزه وجود دارد و آمریکا یک راه حل میانه پیشنهاد داده که تل آویو با آن موافقت کرده اما در انتظار پاسخ حماس هستیم.

به گفته این منبع، پیشنهاد ایالات متحده شامل تعهد اسرائیل به عدم ترور رهبران ارشد حماس در صورت تبعید آنها به خارج از غزه در ازای توافقی است که شامل غیرنظامی کردن نوار غزه و بازگشت همه اسرای اسرائیلی می‌شود. این پیشنهاد شامل خروج نیروهای ارتش اسرائیل از نوار غزه نیز می شود.

از سوی دیگر یک منبع برجسته در جنبش حماس گفت که موضع اسرائیل که به میانجی‌های قطری و مصری ابلاغ شده، کاملا منفی بوده و هدف از آن مانع‌تراشی در مذاکرات است و این رژیم عامدانه در صدد برهم زدن مذاکرات می‌باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه