logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

دو خبر از فدراسیون جانبازان و توان‌یابان؛

برگزاری جلسه هیئت رئیسه و بررسی عملکرد تیم والیبال نشسته زنان/ حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی

برگزاری جلسه هیئت رئیسه و بررسی عملکرد تیم والیبال نشسته زنان/ حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی
نخستین جلسه هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و توان‌یابان، جلسه هیئت رئیسه فدراسیون جانبازان و توان‌یابان امروز پنجشنبه سی ام فروردین ماه با حضور کوهپایه زاده رئیس، نصیری نایب رئیس بانوان فدراسیون، ماندگارفرد، غزالیان، سلگی، سیدباقری، یعقوبی، تقی پور و موسی کاظمی اعضای هیئت رئیسه برگزار شد.

در این جلسه، کوهپایه زاده رئیس فدراسیون ضمن تبریک سال نو بیان کرد: امیدوارم در سال پیش رو، جامعه ورزش کشور در آوردگاه های المپیک و پارالمپیک موفق باشند. ما امروز در فدراسیون میراث دار بزرگانی همانند محمود خسروی وفا و دیگر مدیران و افرادی هستیم که برای ارتقا جایگاه ورزش جانبازان و توان یابان تلاش کردند. خوشبختانه کاروان کشورمان در بازی های پاراآسیایی هانگژو جایگاه ارزشمند دومی آسیا را از آن خود کرد و ما امروز تلاش می کنیم که در کنار شما به تداوم موفقیت های این مجموعه ارزشی و معنوی کمک کنیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری شعار امسال را جهش تولید با مشارکت مردم نامیدند. ما نیز با تولید ورزشکاران و قهرمانان و همچنین با استفاده از ظرفیت حامیان مالی و خیرین ورزشی شعار امسال را عملیاتی کنیم. همچنین فرصت های قانونی مانند مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی می تواند به توسعه ورزش جانبازان و توان یابان در سطح کشور کمک کند.

رئیس فدراسیون در پایان گفت: با سرعت پیگیری اجرایی شدن برنامه ها و اهداف فدراسیون هستیم و تلاش می کنیم با بهره گیری از افراد متخصص و توانمند فضا را به سمت ارتقا ورزش این حوزه پیش ببریم.

در ادامه این جلسه روشن اخگر نایب رئیس بانوان انجمن و فرید صائبی مدیر فنی تیم ملی والیبال نشسته زنان و برادران مدیر بین الملل فدراسیون در خصوص عملکرد تیم ملی والیبال نشسته زنان در رقابت های انتخابی پارالمپیک پاریس مطالبی را بیان نمودند.

همچنین در این نشست گزارشی درباره اعزام ها، مسابقات و اردوهای برگزار شده و همچنین برنامه های پیش روی فدراسیون از سوی کوهپایه زاده عنوان شد.

در این جلسه آیین نامه انتخاب رئیس انجمن های ورزشی و آئین نامه شورای راهبردی از سوی اعضا مورد بحث و تصویب قرار گرفت. همچنین مقرر شد شیوه نامه ای برای موضوع کلاسبندی پزشکی تنظیم و در جلسه آینده هیئت رئیسه مطرح شود.

همچنین ارتباط با سایر نهادها و ارگان‌ها و دعوت از افراد مهم و کلیدی این سازمان ها به عنوان عضو افتخاری هیئت رئیسه فدراسیون از دیگر مصوبات جلسه امروز بود.

حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از ورزش جانبازان و توان یابان

به منظور اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حمایت از ورزش جانبازان و توانیابان به لحاظ توسعه زیر ساخت‌ها، تجهیزات و امکانات در بخش قهرمانی و همگانی در سطح ملی، صبح امروز پنجشنبه سی ام فروردین ماه کوهپایه زاده رئیس فدراسیون با حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست در خصوص مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای حمایت از ورزش جانبازان و توان یابان مطالبی عنوان و مقرر شد از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم دبیری ستاد مصوبه برای رئیس فدراسیون صادر شود و همچنین برای اجرای مصوبه با هماهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی شیوه نامه ای تنظیم گردد.

همچنین مقرر شد حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از مجموعه فدراسیون و تیم‌های ملی جانبازان و توان یابان اعزامی به پارالمپیک پاریس و کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک بازدید داشته باشند.

کوهپایه زاده رئیس فدراسیون از برگزاری این نشست ابراز خرسندی کرد و گفت: به طور حتم در آینده بیش از پیش شاهد حمایت دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ورزش جانبازان و توان یابان و اجرایی شدن مصوبه برای توسعه ورزش این حوزه خواهیم بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه