اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تکذیب ادعای توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

تکذیب ادعای توافق هسته‌ای ایران و آمریکا
یک منبع آگاه از بی‌اساس بودن گزارش اخیر خبرگزاری آسوشیتد پرس درباره توافق ایران و آمریکا در مورد مسأله هسته‌ای خبر داد و این گزارش را «صرفا جوسازی» این رسانه آمریکایی دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، یک منبع آگاه گفت: بحثی که در این گزارش به آن اشاره شده است (موضوع انتقال اورانیوم به خارج از ایران)، مد‌ت‌ها پیش مطرح بوده است اما هیچ توافقی در این زمینه نداشته‌ایم.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دو دیپلمات به تازگی در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتد پرس مدعی شدند که مذاکره‌کنندگان در گفت‌وگوهای هسته‌ای که در ماه دسامبر (26 آذرماه) برگزار شد، برای اولین بار توانستند به دستورالعملی دست یابند که ضمن مشخص کردن حوزه‌های توافق احتمالی، رویکردهای مختلف برای حل مناقشات باقی‌مانده را هم مشخص می‌کند.

آسوشیتدپرس اضافه کرده است که مذاکره‌کنندگان هسته‌ای در دور پیشین گفت‌وگوها در ماه دسامبر، برای اولین‌بار توانسته‌اند فهرستی از زمینه‌های توافق احتمالی و نیز رویکردهای احتمالی نسبت به مناقشات باقیمانده را تدوین کنند؛ هرچند تهیه این فهرست هم به دلیل اختلافات "گسترده" دو طرف به راحتی امکان پذیر نبوده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از دو دیپلمات گزارش کرده است که ایران و آمریکا به طور موقت توافق کرده‌اند ایران بخشی از اورانیوم غنی‌سازی‌شده خود را به روسیه منتقل کند.

این رسانه آمریکایی درحالی مدعی توافق میان ایران و آمریکا با محوریت انتقال سوخت هسته ای از ایران به روسیه شده است که در مقابل درباره تامین خواست ایران برای لغو کامل تحریم ها از سوی آمریکا سکوت کرده است.

یکی از مهم ترین اختلاف نظرها میان ایران و آمریکا در چارچوب مذاکرات هسته ای چگونگی لغو کامل تحریم ها بر اساس توافق اولیه ژنو است. آمریکا سعی دارد به بهانه‌های مختلف از جمله مخالفت کنگره از لغو کامل تحریم های یک‌جانبه و چندجانبه علیه ایران شانه خالی کند و صرفا تعلیق تحریم ها را مورد تاکید قرار داده است.

هم چنین موضوع انتقال نیافتن ذخایر اورانیوم ایران یا غنی‌سازی از خاک ایران از مهم‌ترین خطوط قرمز هسته‌ای کشور است که از سال های گذشته مسئولان کشور و هیأت مذاکره کننده همواره بر آن تأکید داشته‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه