اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خدابنده قطب نانوتکنولوژی کشورمی شود

خدابنده قطب نانوتکنولوژی کشورمی شود
خبرنگاراشراق آنلاین گفتگویی رابامهندس حاجیلودرباره طرح تولیدنانوذرات انجام داده است که درادامه می بینید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،خبرنگاراشراق آنلاین گفتگویی رابامهندس حاجیلو،مسئول بسیج مهندسین خدابنده درباره طرح تولیدنانوذرات انجام داده است که درادامه می بینید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین ,

اشراق آنلاین: ابتدا توضیحاتی درباره نانوتکنولوژی بفرمایید؟

, اشراق آنلاین: ابتدا توضیحاتی درباره نانوتکنولوژی بفرمایید؟,

-صنعت نانو در اصل استفاده از یک موهبت شگفت انگیز در جهان است که تا قبل از این از دید بشر پنهان بود. حقیقت این است که وقتی مواد را در ابعاد بسیار ریز یعنی در ابعاد نانومتر بکار ببریم خواص فوق العاده متفاوت و شگف انگیزی از خود نشان می دهند. این مسئله به قدری مهم است که قرن ۲۱ را قرن انقلاب نانوتکنولوژی نام نهاده اند. نانوتکنولوژی به عنوان یک فناوری قدرتمند نوین، توانایی ایجاد انقلاب و تحولات عظیم در سیستم تأمین مواد غذایی، پیشگیری و درمان بیماری ها و صنایع مختلف دیگر از ساختمان گرفته تا الکترونیک داشته باشد.

,

اشراق آنلاین:طرحی که شما در بحث نانوتکنولوژی اجرا نموده اید به چه صورت است؟

, اشراق آنلاین:طرحی که شما در بحث نانوتکنولوژی اجرا نموده اید به چه صورت است؟,

-همه صنایع مرتبط با نانوتکنولوژی نیاز به مواد اولیه ای دارند که با عنوان نانو ذرات شناخته می شود. در طرحی که ما اجرا نموده ایم نانو ذرات با هدف تأمین مواد اولیه صنایع مختلف نانو تولید شده است، که در حال حاضر این مواد اولیه از کشورهای دیگر به کشورمان وارد می شود. روش هایی که هم اکنون برای تولید نانوذرات در جهان و اخیرا در کشور مورد استفاده قرار می گیرد، بسیار پرهزینه بوده و نیازمند تجهیزات پیشرفته است. اما در این طرح از یک روش ابداعی بهره گرفته شده که منحصر به فرد بوده و هزینه تولید نانوذرات را تا یک پنجم کاهش می دهد، از طرفی کیفیت محصولات تولیدی نیز در حد بسیار بالایی باقی می ماند. به عنوان مثال در این طرح که تا اینجا تولید نانو ذرات اکسید آهن و اکسید کروم با موفقیت انجام شده است درصد خلوص بالای ۹۹درصد را شاهد بودیم و همچنین از نظر اندازه ذرات به مقیاس زیر ۶۰ نانومتر دست یافته ایم، که در بحث تولید نانوذرات نتایج قابل توجهی است. تولید نانو ذرات نقره، مس و روی نیز در دستور کار تیم ما قرار دارد.

,

اشراق آنلاین:تیم شما در این طرح شامل چه کسانی بوده اند؟

, اشراق آنلاین:تیم شما در این طرح شامل چه کسانی بوده اند؟,

-تا اینجا که تولید فقط در مقیاس آزمایشگاهی نانوذرات بوده تیم ما شامل دونفر است؛ بنده که کارشناس ارشد کشاورزی هستم و آقای یوسف بیگدلی فرد که کارشناس ارشد شیمی هستند و ابداع کننده روش نیز ایشان هستند،اما در ادامه ان شاء الله از علم و فکر جوانان و متخصصان شهرستان نیز بهره خواهیم برد.

,

نکته ای که باید اضافه کنم این است که در اصل همه کسانی که تا اینجا ما را یاری نموده اند جزو تیم یا گروه ما هستند و جا دارد در اینجا از ایشان سپاسگزاری بعمل بیاورم، از این جهت از حمایت های کانون بسیج مهندسین، فرمانداری، مدیریت آموزش و پرورش و مسئول آزمایشگاه آموزش و پرورش شهرستان خدابنده تشکر و قدردانی می کنم.

,

اشراق آنلاین:مرحله بعدی طرح چه اقداماتی خواهد بود؟

, اشراق آنلاین:مرحله بعدی طرح چه اقداماتی خواهد بود؟,

-آنچه که بایدانجام می شد،به نتیجه رساندن طرح بود، که به یاری خداوند با موفقیت صورت گرفت، اکنون نوبت مسئولین است، این اتفاق مهم به اندازه ای قابل توجه است که اگر مسئولین شهرستان با نگاه دلسوزانه ی همیشگی خود از طرح حمایت کنند، با جرأت می توان گفت: این طرح می تواند خدابنده را قطب نانوتکنولوژی کشور کند.

,

لازم به ذکراست اقدامات بعدی می توانددرجهت صنعتی سازی وتولیدانبوه این نانوذرات وهمچنین ثبت برندوایجادصنایع دیگرمرتبط بانانوتکنولوژی باشد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه