اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جلوگیری سپاه از 130 اقدام هواپیماربایی

جلوگیری سپاه از 130 اقدام هواپیماربایی
مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران با بیان این‌که مجموعه سپاه به عرصه‌هایی که مورد نیاز جامعه است وارد می‌شود، گفت: حدود 130 اقدام هواپیما‌ربایی وجود داشته که با ورود سپاه ناموفق بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، سردار رمضان شریف امشب در نشست بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی در بیرجند اظهار داشت: در فرآیند رسانه‌ای چهار رکن مشخص وجود دارد که شامل محتوایی پیامی که می‌خواهیم انتقال بدهیم، مخاطبانی که محتوا به آنها ارائه می‌شود، ابزار اطلاع‌رسانی و ارزیابی بازخورد این پیام و واکنشی که مخاطب نشان می‌دهد، می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه نکته مهم این است که ما به عنوان اصحاب رسانه از خود بپرسیم که انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران از این سه مولفه اصلی در کدام یک از آنها امتیاز ویژه‌ای دارد، تصریح کرد: اصحاب رسانه باید به این موضوع توجه کنند زیرا این امر سبب ایجاد انگیزه می‌شود.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: ما اعتقاد داریم به برکت فرهنگ و نظام دینی، منبع عظیم قرآن کریم و تعالیم دینی خود در محتوا از همه گفتمان‌هایی که در حال حاضر مطرح هستند از بنیه قوی‌تری برخوردار هستیم.

شریف با بیان اینکه گفتمان‌های امروزی گفتمان‌های دست‌ساز فکر بشر هستند، افزود: از نظر اینکه پیام ما بر گرفته از قرآن کریم بوده و بیشترین انطباق را با فطرت بشر دارد از سایر گفتمان‌ها برتر و قوی‌تر است.

وی با بیان این‌که تا قبل از بهمن‌ماه سال 57 دو گفتمان در دنیا وجود داشت، اضافه کرد: امام خمینی بعد از این زمان گفتمان سومی را به دنیا هدیه کرد که سعادت انسان را از هر جهت تامین می‌کند.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یادآور شد: اساس نظام سلطه با گفتمان اسلامی مشکل دارد و به دنبال این هستند که به هر شکل ممکن و به بهانه‌های مختلف این گفتمان را دارای مشکل قلمداد کنند.

شریف با بیان این‌که نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت وجود رهبری فرزانه در زمینه‌های مختلف به رشد و بالندگی رسیده است، گفت: امروز بحران رهبری یک بحران جدی در بین ملت‌هاست.

وی ادامه داد: با وجود تمام توطئه‌های دشمن، انقلاب اسلامی توانسته ‌در تمام ابعاد به شرایط رشد و بالندگی دست یابد.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این‌که در هر دوره متناسب با شرایط ویژه‌ آن باید در مقابل دشمن ایستادگی کرد، یادآور شد: امروز در عرصه رسانه و با ابزار قلم باید در جبهه مقابله با دشمن ظاهر شویم.

شریف با بیان اینکه بنیان سپاه و انقلاب، تقوا و درستی است، اضافه کرد: تا زمانی که این راه را دنبال می‌کنیم نباید نگران باشیم.

وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون دو مجموعه در حوزه رسانه‌ای به شدت مورد آماج هجمه‌های دشمن بوده که این مجموعه‌ها شامل نظریات ولایت فقیه  و مجموعه سپاه و بسیج می‌شود.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اقدامات سپاه پاسداران بعد از انقلاب اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: قرارگاه سازندگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود 2 هزار و 250 پروژه ملی را در کشور اجرا کرده است.

شریف با بیان اینکه سپاه این حجم پروژه‌ها را به بهترین نحو اجرا کرده است، ادامه داد: این مجموعه یک قدرت فوق‌العاده و تعیین‌کننده برای پیشرفت کشور است و این موضوع سبب نگرانی دشمن بوده است.

وی با بیان این‌که مجموعه سپاه به عرصه‌هایی که مورد نیاز جامعه است وارد می‌شود، اضافه کرد: حدود 130 اقدام هواپیما‌ربایی وجود داشته که با ورود سپاه ناموفق بوده است.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اقدامات سپاه در عرصه فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و افزود: آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها در راستای بلایای ناشی از فضای مجازی یکی از این اقدامات بوده است.

شریف با بیان اینکه با ورود گسترده ماهواره آمار طلاق در جامعه افزایش یافته است، ادامه داد: برخی‌ها نمی‌خواهند بپذیرند که دشمن با علم، دانش و تحقیق مقاصد خود را دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه آگاهی‌بخشی، بصیرت و پیشرفت علمی جامعه جزو آرزوهای سپاه است، یادآور شد: تاکیدات رهبر در بحث توسعه علمی کشور در دنیا بی‌نظیر است.

مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها چهره خشنی از اسلام را در فضای مجازی عرضه می‌کنند و فاصله زیادی بین این تصویرسازی و واقعیت وجود دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه