اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جنایات جدیدتروریستها درسوریه فاش شد

جنایات جدیدتروریستها درسوریه فاش شد
یک مرکز غیردولتی فعال درزمینه ثبت نقض موارد حقوق بشر در سوریه، از کشف دو گور جمعی در ریف دیرالزور سوریه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، مرکز موسوم به " ثبت اسناد نقض حقوق بشر" در سوریه اعلام کرد که دو گور جمعی مربوط به اجساد افرادی که بر اثر جنایت های داعش کشته و دراین گورها دفن شدند، روز دوشنبه گذشته 8 دی ماه (29 دسامبر 2014) در ریف دیرالزور سوریه پیدا شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,


فعالان مرکز ثبت اسناد نقض حقوق بشر سوریه با اشاره به این که پیشتر نیز گورهای جمعی دراین منطقه کشف شده بود، اعلام کردند: دراین دو گور جمعی که یکی نزدیک روستای البحره و دومی نزدیک روستای گرانیج درمجاورت آن پیدا شده، بیش از 100 جسد متعلق به اعضای قبیله "الشعیطات" دفن شده بود.

این فعالان همچنین اعلام کردند که در میان این اجساد، بیش از 60 کودک 13 تا 17 ساله که هویت برخی از آنان شناسایی شده است، دفن شده اند.

مرکز ثبت اسناد نقض حقوق بشر سوریه پیشتر نیز در ماه دسامبر سال 2014 ، اجساد 710 نفر از اعضای قبیله الشعیطات در روستاها و شهرک های غرانیج، الکشکیه و ابوحمام را در سه گور جمعی پیدا کرده بود.

این مرکز از همه سازمان های انسان دوستانه و سازمان های حقوق بشر در جهان خواست از همه امکانات موجود برای اعمال فشار بر گروه ها و سازمان های بین المللی با هدف اتخاذ اقدامات لازم به منظور کاهش فاجعه انسانی ناشی از جنایت های داعش استفاده کنند.

مرکز ثبت اسناد نقض حقوق بشر سوریه یک مرکز مدنی غیردولتی و یک نهاد بی طرف و مستقل است که به جمع آوری، بررسی و افشای همه موارد نقض حقوق بشر در سوریه صرف نظر از عاملان ارتکاب آن اقدام می کند و با همکاری همه سازمان ها و نهادها و موسسات داخلی، منطقه ای و بین المللی به صدور گزارش و بیانیه هایی دراین زمینه مباردت می کند.

درگیری ها میان داعش و قبیله الشعیطات سال گذشته و به دنبال بازداشت سه نفر از اعضای این قبیله توسط داعش در منطقه الکشکیه در ریف دیرالزور آغاز شد.

گروه تروریستی داعش با این اقدام، توافق میان این گروه و اعضای قبیله الشعیطات درقبال گرفتن سلاح های این قبیله و در مقابل توقف جنگ با آنان و آسیب نزدن به اعضای این گروه را نقض کرد که این نقض توافق، خشم قبیله الشعیطات را برانگیخت و این قبیله چند روستا در این منطقه را تحت سلطه خود درآورد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه