logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

نظامیان رژیم صهیونیستی کاروان آنروا را به رگبار بستند

نظامیان رژیم صهیونیستی کاروان آنروا را به رگبار بستند
کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه کاروان سازمان ملل را که در مسیر شهر غزه در حال حرکت بود، به رگبار بستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس آنروا خاطرنشان کرد جنگ رژیم صهیونیستی علیه آنروا ادامه دارد و آخرین آن حمله به کاروان‌های وابسته به این آژانس و شلیک گلوله به سمت آن است.

براساس گزارش شبکه خبری المیادین، لازارینی در ادامه افزود یکی از خودروها درحالیکه در مقابل ایست بازرسی رژیم صهیونیستی در جنوب غزه پارک شده بود مورد اصابت چندین گلوله قرار گرفت.

پیشتر آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس تعهد آنروا در نیویورک گفت: «درخواست من از همه این است؛ از آنروا محافظت کنید، از کارکنان آنروا محافظت کنید و از مأموریت آنروا - از جمله از طریق تأمین مالی، محافظت به عمل آورید. اجازه دهید واضح بگویم؛ هیچ جایگزینی برای آنروا وجود ندارد.»

رژیم صهیونیستی مدت‌هاست که برای تضعیف این سازمان تلاش کرده است، به طوری که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم خواستار برچیده شدن آن شده است و پارلمان تل‌آویو در حال حاضر در نظر دارد آنروا را به‌عنوان یک سازمان «تروریستی» معرفی کند.

به دنبال اتهامات اثبات‌نشده رژیم صهیونیستی مبنی‌بر دست داشتن برخی از کارکنان این آژانس در عملیات هفتم اکتبر حماس، چندین کشور کمک مالی خود به آنروا را متوقف کردند. از آن زمان، اکثر اهداکنندگان کمک‌های مالی خود را از سر گرفته‌اند، در حالی که سازمان ملل در حال انجام تحقیقات داخلی است.

به گزارش وبگاه نیو عرب، آنروا در جریان جنگ غزه ضربه سختی خورده است؛ ۱۹۵ کارمند این نهاد کشته شده‌اند. گوترش گفت: «آنروا از راه‌های دیگری هم هدف قرار گرفته است؛ کارکنان آن موضوع اعتراضات خشونت‌آمیز فزاینده و کمپین‌های اطلاعات نادرست و تحریف‌شده خشونت‌آمیز بوده‌اند.»

کورتنی راتاری، رئیس دفتر دبیرکل سازمان ملل نیز در جریان نشست شورای امنیت درخصوص اوضاع فلسطین گفت حدود ۲ میلیون تن از غزه کوچ کرده‌اند و دیگر مکان امنی وجود ندارد. حدود ۷۰ درصد از مدارس آنروا در غزه از ابتدای جنگ هدف قرار گرفته‌ شدند.

اشغالگران صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به حملات خود علیه نوار غزه ادامه می‌دهند، در نتیجه این حملات نزدیک به ۳۹ هزار تن شهید و نزدیک به ۹۰ هزار تن دیگر که بیشترشان زن و کودک بودند، زخمی شدند، علاوه بر اینها هنوز پیکرهای هزاران شهید فلسطینی زیر آوارها و در مسیرها  باقی مانده و نیروهای امداد و نجات به آنها دسترسی ندارند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه