logo
یک‌شنبه 12 مهر 1405 | یکشنبه 04 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  4. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

«کیت وینزلت» از زوریخ جایزه دستاورد می گیرد

«کیت وینزلت» از زوریخ جایزه دستاورد می گیرد
«کیت وینزلت» بازیگر انگلیسی برنده اسکار با دریافت جایزه نماد طلایی جشنواره فیلم زوریخ مورد تقدیر قرار میگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کیت وینزلت قرار است در جشنواره فیلم زوریخ که از ۳ تا ۱۳ اکتبر (۱۲ تا ۲۲ مهرماه) در کشور سوئیس برگزار می شود مورد تقدیر قرار گیرد و جایزه نماد طلایی جشنواره را پیش از نمایش جدیدترین فیلمش با عنوان «لی» دریافت کند. 

وینزلت در فیلم «لی» در نقش عکاس جنگ لی میلر ایفای نقش می کند و همچنین به عنوان یکی از تهیه کنندگان این فیلم حضور داشته است. آنتونی پنروز، پسر لی میلر و کیت سولومون، تهیه کننده مشترک فیلم نیز در این نمایش در جشنواره زوریخ حضور خواهند داشت.

این فیلم به کارگردانی الن کوراس، داستان میلر را روایت می‌کند که در طول جنگ جهانی دوم به عنوان خبرنگار مجله بریتانیایی «وُگ» نامی برای خود دست و پا کرد. وینزلت در این فیلم  نقش یکی از مهم ترین عکاسان زن جنگی قرن بیستم در ماموریت خود برای فاش کردن حقایق پنهان رایش سوم را ایفا می کند. 

به گزارش ورایتی، کیت وینزلت در فیلم «لی» در کنار اندی سمبرگ، آندریا رایزبورو، الکساندر اسکارسگارد، جاش اوکانر و ماریون کوتیار بازی مقابل دوربین رفته است. 

کریستین یونگن، مدیر هنری جشنواره فیلم زوریخ، گفت: «کیت وینزلت نماد واقعی سینماست و با تطبیق پذیری اش در فیلم های پرفروش استودیویی بزرگ و همچنین تولیدات مستقل کوچک، می درخشد. انتخاب چند وجهی نقش‌ها و کار طولانی‌اش در هالیوود او را در بین مخاطبان نسل‌های مختلف محبوب می‌کند». 

فعالیت حرفه ای وینزلت در سال ۱۹۹۴ و در سن ۱۱ سالگی با بازی چشمگیر او در فیلم «موجودات آسمانی» ساخته پیتر جکسون آغاز شد. در سال ۱۹۹۵، او نقش ماریان داشوود را در «عقل و احساس» بازی کرد که برای آن نخستین نامزدی اسکار را دریافت کرد. وی در سن ۲۲ سالگی به موفقیت بزرگی دست یافت و برای دومین بار برای بازی تکان دهنده اش در نقش رُز در فیلم «تایتانیک» ساخته جیمز کامرون (۱۹۹۷) نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

او بار دیگر برای فیلم‌های «آرییس» (۲۰۰۱)، «درخشش ابدی یک ذهن پاک» (۲۰۰۴)، «کودکان کوچک» (۲۰۰۶) و «استیو جابز» (۲۰۱۵) نامزد اسکار شد و در نهایت برای بازی در نقش هانا اشمیتز در فیلم «کتابخوان» ساخته استفن دالدری (۲۰۰۸) برنده جایزه اسکار شد.

کیت وینزلت برای سریال های «میلدرد پیرس» (۲۰۱۱) و «میر اهل ایست تاون» (۲۰۲۱) هم برنده جایزه امی شده است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه