logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین اشغالی:

نسل‌کشی اسرائیل علیه مردم غزه غیرقابل قبول است

نسل‌کشی اسرائیل علیه مردم غزه غیرقابل قبول است
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین اشغالی تاکید کرد نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه غیرقابل قبول است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین اشغالی به شبکه خبری الجزیره گفت هیچ کشور متمدنی نمی‌تواند نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان را بپذیرد. رژیم صهیونیستی قوانین و نظام بین‌المللی را به سخره می‌گیرد و اموال اروپا را برای کشتن فلسطینی‌ها به کار می‌گیرد.

وی تصریح کرد هیچ دلیلی وجود ندارد مبنی بر اینکه نیروهای مسلح حماس در میان نمازگزارانی قرار داشتند که رژیم صهیونیستی آنها را در مدرسه «التابعین» در محله الدرج به خاک و خون کشید. رژیم صهیونیستی قدرت اشغالگر در نوار غزه و کرانه باختری است و جنگ غزه هم‌اکنون باید متوقف شود.

در کشتار جدید رژیم صهیونیستی در مرکز شهر غزه در بامداد روز شنبه بیش از ۱۰۰ نفر شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند. اشغالگران مدرسه «التابعین» در محله الدرج را بعد از نماز صبح بمباران کردند که با توجه به حضور بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر در مدرسه واقع در خیابان النفق ممکن است تعداد تلفات افزایش یابد.

آلبانیز تاکید کرد کشورهایی که از رژیم صهیونیستی حمایت تسلیحاتی می‌کنند توافقنامه منع نسل‌کشی را نقض می‌کنند و با رژیم صهیونیستی همدست هستند. این رژیم دهه‌ها از مجازات مصون  بوده است اما این وضعیت امروز تغییر می‌کند. ملت‌ها در کشورهای غربی تنها علیه رژیم صهیونیستی تظاهرات نمی‌کنند بلکه جنبش‌های تحریمی نیز علیه این رژیم به راه انداخته‌اند.

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل در فلسطین اشغالی همچنین گفت اقدام رژیم صهیونیستی به ترور شهید اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس غیرقانونی است.

وی خاطرنشان کرد بارها گفته است که رژیم صهیونیستی می‌خواهد فلسطینی‌ها را از نوار غزه اخراج کند. بستن گذرگاه رفح در چارچوب تلاش رژیم صهیونیستی برای ارتکاب نسل‌کشی علیه مردم غزه است.
 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه