اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در جلسه هماهنگی مدیریتی تاکید شد؛

تشدید اقدامات بهداشتی در پیاده روی اربعین/ کنترل پشه آئدس

تشدید اقدامات بهداشتی در پیاده روی اربعین/ کنترل پشه آئدس
جلسه هماهنگی مدیریتی بین بخشی و برون بخشی برگزاری مراسم اربعین با حضور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار و در مورد برخی موضوعات پیشگیری از برخی بیماری ها تصمیماتی اتخاذ شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جلسه هماهنگی مدیریتی بین بخشی و برون بخشی با محورهای اقدامات پیشگیرانه در خصوص پشه آئدس و برگزاری مراسم اربعین با حضور محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، معاون وزیر و رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، معاونان بهداشت و درمان وزارت بهداشت، رئیس سازمان اورژانس کشور، سرپرست دبیرخانه ستاد پدافند غیر عامل، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی در سلامت و معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

تغییر شرایط و وضعیت کشور از نظر آمادگی برای پیشگیری از ورود و استقرار پشه مهاجم آئدس و بیماری‌های منتقله از آن (تب دانگ، چیکونگونیا، زیکا) و بیم از گسترش آن، در نظر گرفتن شرایط تغییرات اقلیم در کشور و عوامل مؤثر بر وفور پشه آئدس، ایجاد هماهنگی و آمادگی مدیریتی بین بخشی و برون بخشی بیشتر در خصوص پشه آئدس و برگزاری مراسم اربعین، تشدید اقدامات کنترلی و پیشگیرانه به خصوص در مناطق با وفور پشه یا آلوده به ویژه در مناطق مرزی و با توجه به افزایش میزان ترددها به داخل و خارج از کشور از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه بحث و بررسی و تمهیدات و تصمیمات لازم درباره آنها اتخاذ شد.

همچنین در این جلسه بر ورود و خروج زائران اتباع خارجی از دو مرز مهران و چذابه و ارائه آموزش‌های لازم به آنها و توجه به نظام مراقبت سندرمیک و استفاده از کیت‌های تشخیصی فوری در صورت لزوم تاکید شد.

توجه به سایر بیماری‌های واگیردار عفونی شایع در کشورهای همجوار مانند التور، سرخک، فلج اطفال، بیماری‌های منتقله از آب و غذا، کرونا، آنفلوانزا، لزوم توجه به واکسیناسیون و تدابیر آن خصوصاً در گروه سنی زیر ۱۵ سال در بیماری‌های شایع، ایجاد تمهیدات برای جلوگیری از تردد و ماندگاری زائرین اتباع در کشور و به حداقل رسانیدن مدت ویزای زائرین اتباع توسط وزارت امورخارجه کشور از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای هر چه بهتر برگزار شدن مراسم اربعین مطرح شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه