logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

کرملین:

مسکو آماده ارائه کمک حقوقی به دوروف است

مسکو آماده ارائه کمک حقوقی به دوروف است
سخنگوی کرملین گفت، روسیه آماده ارائه کمک حقوقی به موسس تلگرام است که در فرانسه بازداشت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «پاول دوروف» موسس و مدیرعامل پیام‌رسان تلگرام که متولد روسیه است و شهروندی فرانسه را نیز دارد، روز شنبه در فرودگاهی در حومه پاریس دستگیر شد و اتهاماتی که با آن روبروست، شامل تروریسم، قاچاق مواد مخدر،‌ پولشویی و تقلب است.

این اتهامات می‌تواند حبس ۲۰ ساله برای دوروف ۳۹ ساله در پی داشته باشد؛ البته «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه می‌گوید بازداشت دوروف یک تصمیم سیاسی نبوده و توسط قضات گرفته شده است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین گفت: «با توجه به اینکه دوروف شهروند روسیه نیز هست، ما آماده ارائه کمک‌های لازم به او هستیم. اما اوضاع به این دلیل که دوروف شهروندی فرانسه را هم دارد، کمی پیچیده است.»

وی افزود، روسیه امیدوار است که موسس پیام‌رسان تلگرام بتواند بهترین دفاع حقوقی را برای خود داشته باشد.

پسکوف خاطرنشان کرد: «اتهامات علیه موسس تلگرام بسیار جدی است البته شواهدی مستدل وجود ندارد و نشان می‌دهد که اینها تلاشی مستقیم برای محدود کردن آزادی ارتباطات و ارعاب و تهدید مستقیم رئیس یک کمپانی بزرگ است. این اقدام، سیاسی است.»

سخنگوی کرملین همچنین از تماس تلفنی بین «ولادیمیر پوتین»،‌ رئیس جمهور روسیه و «نارندرا مودی» نخست وزیر هند خبر داد و افزود: « پوتین امروز در کرملین کار می‌کند. پیش از این، فقط یک ساعت پیش، پوتین یک گفت‌وگوی تلفنی بین‌المللی داشت و با مودی صحبت کرد. ما به زودی گزارش مفصلی ارائه خواهیم کرد و آنچه را که در این گفت‌وگو مطرح شد به شما خواهیم گفت.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه