logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  2. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  3. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  4. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  5. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  6. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  7. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  8. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  9. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  10. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  11. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  12. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  13. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  14. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  15. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  16. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  17. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  18. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  19. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  20. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه

۳۹ شهید در کرانه باختری؛ عملیات گسترده ارتش اشغالگر ادامه دارد

۳۹ شهید در کرانه باختری؛ عملیات گسترده ارتش اشغالگر ادامه دارد
وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که با شهادت ۵ جوان فلسطینی دیگر در صبح امروز، شمار شهدای کرانه باختری از نخستین روز عملیات بزرگ ارتش اشغالگر علیه این منطقه به ۳۹ نفر رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وزارت بهداشت فلسطین امروز پنجشنبه اعلام کرد که شمار شهدای کرانه باختری از چهارشنبه پیش تا به امروز به ۳۹ نفر و شمار مجروحان به ۱۴۵ نفر رسیده است.
این در حالی است که در حمله پهپادی صبح امروز رژیم صهیونیستی به یک خودرو در شهر طوباس، ۵ جوان فلسطینی شهید و یک نفر مجروح شدند. اسامی این شهدا را وزارت بهداشت فلسطین این‌چنین اعلام کرد: أحمد فواز فایز أبو دواس (۲۴ ساله) ، ومحمد عوض سالم أبو جمعة (۳۰ ساله) ، وقصی مجدی عبد الله عبد الرازق (۲۶ ساله) ، ومحمد نظمی أبو زاغة (۲۳ ساله) ، ومحمد زکریا محمد الزبیدی (۲۱ ساله) پسر اسیر زکریا الزبیدی.
وزارت بهداشت فلسطین امروز اعلام کرد که از ۳۹ شهید، ۱۹ شهید از استان جنین، ۱۰ شهید از طوباس، ۷ شهید از طولکرم و ۳ شهید از استان الخلیل هستند و در میان آنها، ۸ نفر کودک و ۲ نفر سالمند هستند.
به این ترتیب شمار شهدای کرانه باختری از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۶۹۱ نفر و شمار مجروحان به ۵ هزار و ۷۰۰ نفر رسید.
از ساعات اولیه بامداد چهارشنبه هفته پیش (۷ شهریور) ، رژیم صهیونیستی عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه شمال کرانه باختری و به طور مشخص در جنین، طولکرم و طوباس آغاز کرد و تا به امروز ادامه دارد. در مقابل گروه‌های مقاومت فلسطین ضمن اعلام مقابله با این یورش‌ها و تهاجمات از انجام عملیات ویژه علیه اشغالگران خبر دادند.
رادیو اسرائیل همان روز، در توضیح این عملیات نظامی تاکید کرد عملیات آغاز شده توسط ارتش در شمال کرانه باختری بزرگترین عملیات از زمان عملیات «دیوارهای محافظ» در سال۲۰۰۲ میلادی است.
این در حالی که است جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه برای سیصد و سی و پنجمین روز متوالی همچنان ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه