logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

احتمال اجرای طرح ترافیک جدید تهران از سال ۱۴۰۴

احتمال اجرای طرح ترافیک جدید تهران از سال ۱۴۰۴
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد: طرح ترافیک جدید در صورت تایید شوراهای ترافیک از ابتدای سال بعد اجرایی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تغییر در اجرای طرح ترافیک در پایتخت از موضوعاتی که در این دوره از مدیریت شهری به آن پرداخته شده است و شورا و شهرداری تهران مصمم به تغییر در اجرای طرح ترافیک هستند و آنطور که اعلام شده در حال حاضر مشاور دانشگاهی انتخاب شده و شرح مطالعات تدوین شده و جلسات اولیه برای آسیب شناسی انجام شده است.

بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی شهرداری تهران، طرح ترافیک جدید از سال آینده اجرایی خواهد شد البته این مهم نیاز به بررسی در شورای شهر و شورای ترافیک تهران دارد.

شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بیست و پنجم خرداد ماه سال جاری اعلام کرده بود که حداکثر تا دی یا بهمن ماه سال‌جاری جمع‌بندی‌ها در مورد ابعاد مختلف طرح ترافیک انجام بشود تا طرح به شورای شهر ارسال و تا بهمن ماه تعیین تکلیف شود و در این راستا از همکاری 28 استاد دانشگاهی بهره گرفته‌ شده تا این طرح با نگاه علمی و پژوهشی پیش برود.

همچنین محسن هرمزی؛ معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در آخرین اظهارنظر خود اعلام کرد: در سال آینده در سطح شهر طرح ترافیک جدید اجرایی خواهد شد.

هرمزی البته اجرای طرح جدید را منوط  تایید شوراهای ترافیک دانسته است.

به گزارش تسنیم، بنا بر اعلام شهرداری تهران، محدوده‌های فعلی براساس ضوابط شورای عالی ترافیک امکان تغییر چندانی ندارند اما محدوده طرح زوج و فرد سابق و همچنین ساعات تردد خودروها ممکن است تغییر یابد؛ از دیگر نکات مطرح‌شده در این طرح، ورود کامیون‌ها به محدوده طرح ترافیک است که به‌طور جدی مورد بررسی قرار گرفته است تا مدیریت بهتری بر عبور و مرور این وسایل نقلیه اعمال شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه