اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یک کلاغ چهل کلاغ بنزینی

یک کلاغ چهل کلاغ بنزینی
عده‌ای احتمالا با هدف دیده شدن در فضای مجازی، درحال انتشار سناریوهای پیشنهادی رسانه‌ها به‌عنوان تصمیمات دولت و مجلس درباره بنزین هستند و همین اقدام، موجب شده که شایعات بنزینی در جامعه بیشتر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از مسائل مهم اقتصادی کشور در حوزه انرژی، بحث ناترازی بنزین و تأمین منابع مالی برای واردات آن است. مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری نیز در زمان‌های مختلف، در خصوص این مسئله صحبت کرده و حتی یکی از مشکلات بر سر راه تأمین مالی پرداخت به‌موقع مستمری بازنشستگان، پول خرید گندم و نهاده و ... را اجبار دولت برای تأمین مالی واردات بنزین دانسته است.

بر اساس آخرین اظهارات رئیس جمهوری، هزینه تأمین بنزین بدون احتساب قیمت نفت در پالایشگاه‌های داخلی 8000 تومان و هزینه بنزین وارداتی بین 30 تا 40 هزار تومان است.

با وجود تأکید مسئولان مربوطه مبنی بر اینکه هنوز هیچ تصمیم بنزینی اتخاذ نشده و هرگونه تصمیم پیش از اجرا با مردم درمیان گذاشته خواهد شد، در بدنه جامعه این شائبه ایجاد شده که صحبت‌های مستمر رئیس جمهوری و دیگر مسئولان در خصوص ارقام تأمین بنزین، حکایت از اجرای طرحی قریب‌الوقوع برای افزایش قیمت و یا شاید تغییر سهیمه‌بندی دارد.

در شرایطی که هیچ تصمیمی در بدنه دولت نهایی نشده، برخی رسانه‌ها و کارشناسان با سمت‌های حقوقی و یا حقیقی، نسبت به سناریوهای احتمالی افزایش نرخ بنزین اظهارنظرهایی در فضای رسانه‌ای و فضای مجازی می‌کنند.

دو روز پیش یکی از روزنامه‌ها، دو سناریو برای افزایش نرخ بنزین به دولت پیشنهاد داد و نوشت: "به نظر می‌رسد دولت می‌تواند معضل فعلی بنزین را در قالب دو سناریو طراحی و اجرا کند تا هم مقداری از مشکلات فعلی ناترازی بنزین کاسته شده و هم فشار اقتصادی به مردم وارد نشود."

روز گذشته نیز روزنامه دیگری از 3 سناریوی احتمالی دولت در خصوص بنزین خبر داد و نوشت: "آن چه از اظهارات پزشکیان به طور کلی بر می آید، این است که یارانه بنزین می‌بایست به طور عادلانه تری به مردم اختصاص یابد. در این زمینه در سال های اخیر حداقل سه سناریو مطرح شده و یا قابل طرح است."

اما عده‌ای احتمالا با هدف دیده شدن در فضای مجازی، درحال انتشار سناریوهای پیشنهادی این روزنامه‌ها به‌عنوان تصمیمات دولت و مجلس هستند و همین اقدام ، موجب شده که شایعات بنزینی در جامعه بیشتر شود.

جدیدترین موضع‌گیری رسمی دولت نسبت به هرگونه تصمیم افزایش نرخ بنزین، مربوط به صحبت‌های سخنگوی دولت در روز دوم آبان است. فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: "بارها تأکید شده که مردم درباره افزایش قیمت بنزین غافلگیر نخواهند شد و اگر موضوع افزایش قیمت به نتیجه برسد، این مسأله را با مردم طرح می‌کنیم و بدون هماهنگی با مردم کاری انجام نخواهد گرفت."

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه