اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی؛

رسمی شدن مبادلات رمز ارز سبب شفافیت می‌شود

رسمی شدن مبادلات رمز ارز سبب شفافیت می‌شود
نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی تهران گفت: قانونی شدن رمزارزها نه تنها تبادلات مردم در این حوزه را قانونی و شفاف می‌کند بلکه کلاس جدیدی از دارایی‌های دیجیتال توسط دولت به رسمیت شناخته می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا قربانی درباره ضرورت ساماندهی و قانونی شدن رمزارزها گفت: متولی ساماندهی و قانونی شدن رمزارزها یا همان «رمزپول‌ها» بانک مرکزی است که تا به امروز این حوزه به شکل خودتنظیم‌گری کار می‌کرده است یعنی کسب‌وکارها یا کاربرانی که در این حوزه فعالیت می‌کنند با قبول مسئولیت توسط خودشان، فعالیت داشته‌اند.

وی افزود: البته باید دانست که پذیرفته شدن رمزارزها توسط قانون به این معنا نیست که اگر بازار رمزارزها دچار ریزش شد، قانون از دارایی مردم حمایت کند. این قانون برای شفاف‌شدن فعالیت‌های رمزارزها است تا در این چارچوب قانونی افراد بتوانند به صورت آزادانه تبادل را انجام دهند. در واقع می‌توان گفت با این اقدام، کلاس جدید دارایی‌های دیجیتال توسط دولت به رسمیت شناخته می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی تهران درباره استفاده از ظرفیت رمزارزها برای بهبود اقتصاد کشور گفت: مطمئن نیستم که در حال حاضر رمزارزها در توسعه اقتصادی کشور تاثیرگذار باشند؛ البته به این معنی نیست که رمزارزها مفید نیستند و فایده‌ای ندارند؛ اما صحبت من درباره تبلیغات گمراه‌کننده و اغراق‌کننده در این خصوص است.

قربانی تصریح کرد: افراد باید بتوانند آزادانه در این فضا فعالیت کنند. در این شرایط گره زدن موضوع رمزارزها که یک موضوع بلندمدت است به وضعیت اقتصادی کشور، مناسبت نیست. باید دانست رمزارزها در اقتصاد مالی مطرح هستند نه در بخش حقیقی اقتصاد و به همین دلیل اگر بخش حقیقی اقتصاد دچار مشکل باشد، نمی‌توانیم با ابزارهای مالی توسعه اقتصادی در کشور را جلو ببریم.

وی درباره قانونی شدن رمزپول‌ها توسط بانک مرکزی گفت: سعی می‌کنم در این حوزه خوشبین باشم. بانک مرکزی برخلاف گذشته که همیشه ماهیت رمزپول را رد می‌کرد و آن‌را تهدید می‌دانست اکنون به طور کلی آن را پذیرفته هرچند هنوز جزئیات ریل‌گذاری آن مشخص نیست.

قربانی درباره نقش رمزارزها در سرمایه‌گذاری خارجی گفت: در سال‌های گذشته برای حضور ایرانیان در فضای مبادلات دارایی خصوصا دارایی دیجیتال، رمزارزها راهگشا بوده است. به دلیل محدودیت‌هایی که در ایران داریم اگر بخواهیم در بازارهای جهانی حضور داشته باشیم باید محدودیت‌ها را دور بزنیم و همگام با باقی مردم جهان در مبادلات رمزارزها حضور داشته باشیم.

قربانی درباره رفتار کاربران نسبت به قانونی شدن رمزارزها و حضور دستگاه دولتی به عنوان قانون‌گذار خاطرنشان کرد: زمانی که تنظیم‌گر به چنین مسائلی ورود می‌کند، مردم ممکن است حس خوبی نداشته باشند و در تمام دنیا هم چنین است. در سال‌های گذشته تنظیم‌گر این بخش به این حوزه رویکرد خصمانه‌ای داشته است. همین تغییر باعث شده در بازار رمزارزها شاهد قیمت افزایش باشیم و ببینیم که خوش‌بینی نسبت به آینده وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون تحول نوآوری اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: در گذشته برخورد با این مقوله به شکل خاکستری بوده و حالا که رمزپول به رسمیت شناخته شده، بعید است مشکل خاصی به وجود بیاید؛ اما می‌توان به مردم حق داد که با بدبینی به روند پیش‌رو نگاه کنند. امیدواریم مواردی که نوشته می‌شود و جزئیات به صورتی باشد که منافع مردم و حقوق مصرف‌کننده تضمین شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه