اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حوزه علمیه خواهران خنداب تاکید کرد:

غربی ها وحدت بین مسلمین را نشانه گرفته اند

غربی ها وحدت بین مسلمین را نشانه گرفته اند
رئیس حوزه علمیه خواهران در خنداب گفت: یکی از اهداف بلند رسانه های غربی این است تا بین مسلمانان تفرقه بیندازند و آنها را جدا از هم جلوه بدهند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم خنداب،حجت الاسلام والمسلمین صفاهانی رئیس حوزه علمیه خواهران در خنداب ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت محمد(ص) گفت: فاصله میان ۱۲ ربیع الأول که سالکَرد ولادت پیامبر اکرم (ص) بنا بر روایات أهل سنت تا ۱۷ ربیع الأول که تاریخ ولادت رسول الله محمد صلى الله علیه و آله بنا بر روایات موجود در شیعه است ، از سوی امام خمینی ره ، به عنوان هفته وحدت نامکَذاری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسیم خنداب,

, ,

 

,

 رئیس حوزه علمیه خواهران ضمن گرامیداشت هفته وحدت، اظهار داشت: دشمنان دنیای اسلام همواره به دنبال تفرقه اندازی میان مسلمانان به منظور تضعیف آنها و در نهایت غارت سرزمین های اسلامی هستند.

,


وی ادامه داد:ما مسلمانان در خیلی از مسایل دینی اشتراک داریم، دین اسلام ، توحید و خداپرستی ،پیغمبر ،نبوت ، ایمان و اعتقاد به معاد ، قبله و خیلی از مسایل مسلمانان مشترک است، لذا با وجود این که ما این همه اشتراک عقیدتی بین مسلمانان داریم لازم است بیش از بیش با هم وحدت داشته و در یک صف واحد حرکت کنیم ،این وحدت دارای برکات زیادی است،تقویت دین اسلام و یکرنگی جوامع اسلامی و رعب و وحشت دشمنان اسلام و ناامیدی دشمنان و منافقان و کافرات از ثمرات وحدت است.

حجت الاسلام صفاهانی افزود:مسلمانان باید در همه ایام سال با هم وحدت داشته باشند و این علاقه و احساس ارادت را به خداوند اثبات کنند.

امام جمعه موقت شهرخنداب یکی از اقدامات دشمنان اسلام را ایجاد تفرقه و اختلاف بین مسلمانان دانست و گفت:هدف دشمنان این است که وحدت را از بین مسلمانان ببرند،امام فرمودند ،اگر مسلمانان وحدت داشته باشند و هر مسلمانی یک سطل آب بریزد اسرائیل از بین خواهد رفت،این نشانه وحدت بین مسلمانان است ،اگر همه مسلمین در یک صف واحد قرار بگیرند دشمنان ما با حداقل کار مسلمانان ناامید می شوند.

وی ابراز داشت:یکی از اهداف بلند رسانه های غربی این است تا بین مسلمانان تفرقه بیندازند و آنها را جدا از هم جلوه بدهند،همه مسئولین و مردم باید حواسمان جمع باشد تا در پناه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) این یکدلی و وحدت را داشته باشیم.

حجت الاسلام صفاهانی گفت:افرادی که صحبت از اختلاف و تفرقه می کنند این ها دشمنان اسلام اند و می خواهند این وحدت و یکدلی را بگیرند  و خیر مردم را نمی خواهند، دشمن هم به دنبال این است تا با اختلاف بین مسلمین به اهداف بلند خود برسد واگر ما وحدت داشته باشیم دشمن به اهداف خود نخواهد رسید.

وی وحدت را هدف مسلمانان جهان دانست و گفت:در سوره فتح آیه 29 خداوند می فرمایند:""محمد فرستاده خدا است و کسانی که با او هستند در برابر کفار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند"" این آیه الگوی زندگی ما است، وحدت و برائت از دشمنان را به ما نشان می دهد و اگر مسلمانان جهان برای رسیدن به یک هدف قدم برداریم دشمنان اسلام ناامید خواهند شد.

رئیس حوزه علمیه خواهران در خنداب گفت: عوامل اختلاف یکی درونی که همان تعصبات است و دیگری هم دست مغرض تفرقه افکن دشمنان اسلام است اهداف دشمن درتفرقه افکنی جهت خاموش شدن غصب فلسطین، زمین گیر کردن امت اسلامی، تقویت گرایشهای انحرافی، «سلفی افراطی – تشیع لندنی» و متوقف کردن بیداری اسلامی می باشد.
انتهای پیام/ش

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه