logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

واشنگتن‌پست: ترامپ با محور مقاومت قوی‌تری روبرو است

واشنگتن‌پست: ترامپ با محور مقاومت قوی‌تری روبرو است
نشریه آمریکایی با خواندن اتحاد بین تهران، مسکو، پکن و پیونگ‌یانگ به‌عنوان یک «محور مقاومت» در برابر غرب، نوشت: «ترامپ در دولت دوم خود با محور مقاومت بسیار قوی‌تری روبرو خواهد شد.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛درحالی که فقط کمتر از ۱۵ روز تا بیستم ژانویه یعنی تاریخ مراسم تحلیف «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا باقی مانده است. نشریه آمریکایی در گزارشی تحلیلی به چالش‌های پیش‌روی دولت دوم او در عرصه بین‌الملل پرداخته است.

«ترامپ دولت دوم خود را قوی‌تر و مسلط‌تر به عنوان یک بازیکن در صحنه جهانی نسبت به زمانی که هشت سال پیش سوگند یاد کرد، آغاز خواهد کرد. با این حال، دنیایی که در انتظار او است، با دوره قبلی ریاست جمهوری او تفاوت بسیاری دارد.»

طبق گزارش نشریه آمریکایی، تمرکز ترامپ در دور دوم دولت خود، مسائل داخلی آمریکا از جمله اخراج میلیون‌ها مهاجر و بهبودی وضعیت اقتصادی شکننده این کشور، یعنی مقابله با اقتصاد داخلی از طریق کاهش مالیات و هزینه ها و تغییرات نظارتی خواهد بود، زیرا نظرسنجی‌های برگزار شده توسط پایگاه‌های افکارسنجی آمریکایی نشان می‌دهند که «تورم افسار گسیخته» دغدغه اصلی شهروندان آمریکایی است.

با این حال واشنگتن‌پست نوشت، ترامپ می‌تواند به سرعت وارد چالش‌های سیاست خارجی شود، زیرا «او با دنیایی از هرج و مرج و درگیری، از جمله جنگ طولانی در اوکراین و جنگی دراز مدت در خاورمیانه و اسرائیلی تضعیف شده در سطح بین‌الملل و چینی سرشار از جاه‌طلبی‌های نظامی فزاینده» روبرو خواهد شد.

در همین راستا، «دانیل بنجامین» رئیس آکادمی آمریکایی در برلین به واشنگتن‌پست گفت که یکی از بزرگترین تغییرات از زمان دولت پیشین ترامپ، قدرت فزاینده «محور مقاومت» است که از کشورهای روسیه، چین، ایران و کره شمالی را شامل می‌شود.

نشریه آمریکایی در ادامه به نقل از یک دیپلمات سابق اروپایی که هویت او فاش نشده است نوشت: «در چنین شرایطی، همزمان با سرسخت‌تر شدن ایران، چین، روسیه و کره‌شمالی، یکی از چالش‌های اصلی ترامپ، عدم تمایل رقبا و دشمنان او به توافقات و معاملات کوتاه مدت است. سیاست قدیمی ترامپ، پاسخگوی دنیای امروز نخواهد بود.»

نشریه آمریکایی در ادامه با اشاره به شکست سیاسی بسیاری از متحدان آمریکا نوشت: «ترامپ در حالی روی کار خواهد آمد که برخی از متحدان آمریکا ضعیف شده و در مشکلات داخلی غرق شده‌اند. امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در ماه های اخیر با شکست های سیاسی متعددی روبرو شده است. در آلمان، دولت ائتلافی اولاف شولتس با برگزاری انتخابات جدید سقوط کرده است. دولت کره جنوبی پس از استیضاح رئیس جمهور این کشور دچار آشفتگی شده است. جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا نیز از محبوبیت اندکی برخوردار است.»

واشنگتن‌پست افزود: «در آلمان و فرانسه، احزاب راست افراطی در حال قدرت گرفتن هستند. امروز، اروپایی‌ها ترامپ را متفاوت از دوره گذشته او خواهند دید».

در پایان این مطلب آمده است: «دومین پیروزی ترامپ برای بسیاری از تحلیلگران اروپایی غافلگیرکننده بود و اهداف او اکنون بیش از هر زمان دیگری جدی گرفته خواهد شد. نادیده گرفته شدن ناتو توسط ترامپ یک نگرانی مداوم است و چشم‌انداز تعرفه‌های جدید برای متحدان اروپایی آمریکا عمیقا نگران کننده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه