اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

توافق برای آزادسازی هفتمین گروه از اسرای فلسطینی و تحویل اجساد ۴ صهیونیست

توافق برای آزادسازی هفتمین گروه از اسرای فلسطینی و تحویل اجساد ۴ صهیونیست
جنبش حماس عصر سه‌شنبه اعلام کرد که درباره حل مشکل تاخیر در آزادسازی اسرای فلسطینی که باید در قالب هفتمین گروه آزاد می‌شدند، توافقی حاصل شد و آنها به همراه جمعی از زنان و کودکان فلسطینی و همزمان با تحویل اجساد اسرای صهیونیست که توافق شده بود در مرحله اول تحویل داده شوند، آزاد خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جنبش حماس پس از اتمام سفر هیاتی از رهبرانش به ریاست خلیل الحیه به قاهره و انجام مذاکراتی با مسوولان مصری درباره اجرای توافق آتش‌بس و تبادل اسرا و بررسی مذاکرات مرحله دوم آن، با انتشار بیانیه‌ای از توافق برای آزادسازی هفتمین گروه از اسرای فلسطینی همزمان با تحویل اجساد ۴ صهیونیست خبر داد.

به گزارش وب‌سایت «العربی الجدید»، هیات حماس بر لزوم پایبندی کامل به تمامی بندها و مراحل توافق و نیز اهمیت اجرای توافق بدون هیچ تاخیری تاکید کرد.

برخی منابع به روزنامه «عربی۲۱» گفتند: قرار است عملیات تبادل پنجشنبه دقیقا همان روزی برگزار شود که از قبل برای آزادسازی اجساد اسرای صهیونیست تعیین شده بود و اسرای زنده نیز روز شنبه آزاد شدند.

رسانه‌های عبری از جمله وب‌سایت «وای‌نت» و سایت روزنامه عبری «هاآرتص» نیز امروز چهارشنبه به نقل از یکی از مسوولان رژیم صهیونیستی اعلام کردند که توافقی درباره تاخیر به وجود آمده در آزادسازی اسرای فلسطینی حاصل شد.

هاآرتص به نقل از این مسوول نوشت: در صورتی که در لحظات آخر مشکلی پیش نیاید، حماس اجساد چهار تن را در ساعات پایانی شامگاه امروز تا بامداد فردا پنج‌شنبه همزمان با آزادسازی اسرایی که قرار بود شنبه آزاد شوند، بازخواهد گرداند.

وای‌نت نیز اعلام کرد: طبق توافق انجام شده توافق شامل تحویل اجساد چهار تن از اسرا به مصر بدون برگزاری مراسم و برای مرحله اول است و قرار است مصر آنها را به صلیب سرخ تحویل داده و از آنجا به «اسرائیل» منتقل شوند و همزمان اسرای فلسطینی آزاد شوند.

«باراک راوید» خبرنگار صهیونیست به نقل از یک مسوول رژیم صهیونیستی اظهار کرد: مصر در نهایت تایید کرد که به توافقی برای حل بحران به وجود آمده در قرارداد اسرا رسید و از حماس می‌خواهد اجساد چهار اسیر را تا امشب تحویل دهد.

راوید افزود: طبق توافق بدون هیچ مراسمی، اجساد از طریق صلیب سرخ از خان‌یونس به گذرگاه کرم ابوسالم منتقل خواهند شد و اسرای فلسطینی در کرم ابوسالم منتظر می‌مانند تا به صورت تدریجی و پس از انجام بررسی‌ها روی اجساد، آزاد شوند.

وب‌سایت «العربی الجدید» اعلام کرد که کابینه رژیم اشغالگر به مصر پیشنهاد داد اجساد اسرای اسرائیلی را از قاهره و نه از نوار غزه تحویل بگیرد تا به این شکل مانع برگزاری هرگونه مراسمی از سوی حماس شود.

طبق اطلاعات موجود، پیشنهاد رژیم صهیونیستی این است که حماس اجساد چهار اسیر صهیونیست را تا پنج‌شنبه به میانجی مصری تحویل دهد و کار تایید هویت اجساد با آزمایش دی‌ان‌ای در قاهره انجام شود.

به گفته یک منبع مصری، پیشنهاد رژیم صهیونیستی شامل این است که کابینه آن پس از تایید هویت اجساد، آنها را از مصر تحویل بگیرد، در وهله اول هدف از این پیشنهاد تضمین این است که حماس هیچگونه مراسم یا نمایشی را برگزار نکند که کابینه را در تنگنا قرار دهد.

رژیم صهیونیستی شنبه با وجود اینکه حماس شش اسیر صهیونیست را طبق توافق آزاد کرد، به بهانه تاخیر در تحویل جسد «شری بیباس» اسیر صهیونیست و مراسمی که حماس برای تحویل اسرا برگزار کرده بود، از آزادسازی حدود ۶۲۰ اسیر فلسطینی امتناع ورزید.

«ابو عطایا» سخنگوی نظامی گردان‌های «ناصر صلاح الدین» شاخه نظامی کمیته‌های مقاومت مردمی فلسطین نیز امروز اعلام کرد: در چارچوب قرارداد طوفان الاقصی، فرماندهی گردان‌های ناصر صلاح‌الدین تصمیم گرفت جسد «اوهاد یهلومی امنون یعلونی» اسیر اسرائیلی با شماره نظامی «۵۱۱۰۹۵۲» ۵۰ ساله فردا پنج‌شنبه تحویل دهد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه