logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مسئول کمیته خادمین شهدا قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج:

۱۶۵ هزار خادم الشهدا در سراسر کشور داریم

۱۶۵ هزار خادم الشهدا در سراسر کشور داریم
مسئول کمیته خادمین شهدا قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج گفت: تعداد خادمین شهدا در کشور ۱۶۵ هزار نفر است و مانعی برای خادمی شهدا در مناطق عملیاتی دفاع مقدس وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حاج رحیمی درباره شرایط جذب خادمین شهدا در مناطق عملیاتی دفاع مقدس گفت: تعداد خادمین شهدا در کشور ۱۶۵ هزار نفر است و مانعی برای خادمی شهدا در مناطق عملیاتی دفاع مقدس وجود ندارد، هرکس بخواهد خادم بشود باید در سایت کوله بار ثبت نام کند و در استان مورد نظر، از او مصاحبه گرفته می‌شود و در صورت کسب امتیاز خوب، به عنوان خادم بکارگیری می‌شود.

وی افزود: بخشی از خادمین در مناطق عملیاتی و بخشی دیگر در استان‌ها، گلزار شهدا و اردوهای جهادی به کار گرفته می شوند. میانگین بین ۱۵ تا ۲۰ هزار خادم در طول سال در راهیان نور به‌کار گرفته می شوند و اولویت با نوجوانان و جوانان است. همچنین نسبت خادمین خواهر به برادر ۳۸ به ۶۲ است و بیشتر خادمین جوان و از طیف دانش‌آموزان و دانشجویان هستند.

مسئول کمیته خادمین شهدا قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج تصریح کرد: دانش‌آموزان در گروه‌های مختلف و در قالب یک دوره سه روزه سازماندهی می شوند و در مناطق عملیاتی به آنها دوره آموزشی- تربیتی تدریس می شود و دوره سبک زندگی شهدا را در آنجا هم به صورت عملی و هم تئوری آموزش می بینند.

وی عنوان کرد: کمیته خادمینی که ما در استان‌ها تعبیه کردیم متولی اجرای برقراری ارتباط هستند که در یادمانها و گلزارهای شهدا در پنجشنبه ها فعال هستند و همان محتوایی که در یادمان های عملیاتی مثل شلمچه دایر است در گلزارهای شهدا خادمین شهدا در پنجشنبه ها هم برگزار می شود.

حاج رحیمی خاطر نشان کرد: نکته بعدی بحث هیأت های خادمین شهداست که به صورت هفتگی و مناسبتی در مصلاها و نواحی است و زائرین و خادمین را در کنار هم جمع می کنند.

مسئول کمیته خادمین شهدا قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج اذعان کرد: نکته بعدی بحث گروههای جهادی خادمین شهداست که ما سعی کردیم نظر محتوایی تنوع داشته باشیم تا هرکس با هر سلیقه ای که وارد شبکه خادمین شهدا می شود به ارتباط ادامه بدهد و آن را حفظ کند.

وی گفت: گروه خادمین جهادی شهدا دو مأموریت دارند مأموریت اولی آنها این است که خانواده شهدایی که نیاز به دریافت خدمات دارند را شناسایی کنند دوم در زمان راهیان نور محیط پیرامونی یادمانها را تحت پوشش خدماتی گروههای جهادی قرار دهند؛همچنین ما از طریق فضای مجازی نیز با خادمین و زائرین در ارتباط هستیم.

حاج رحیمی  بیان کرد: دنبال این هستیم که وضعیت خود را از نظر محتوایی، حجم کار چه از لحاظ کمی و‌ چه کیفی توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم مخاطب بیشتری را با این فضا آشنا کنیم.

مسئول کمیته خادمین شهدا قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در پایان یادآور شد : اعتقاد ما این است که هیچ محتوای فرهنگی و تربیتی تأثیرگذارتر از محتوای شهدایی نیست. این محتوا شهدایی می تواند در جامعه فعلی که دچار مشکلات فرهنگی اجتماعی شده، بخشی از چالش ها را کم کند. لذا ما سعی داریم از طریق این شبکه حداکثر فعالیت را در گروه خادمین شهدا داشته باشیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه