logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سرمربی اتریش: بلدیم با ایران چطور بازی کنیم

سرمربی اتریش: بلدیم با ایران چطور بازی کنیم
سرمربی تیم ملی فوتبال نوجوانان اتریش، گفت: بازی با ایران برایمان مرگ و زندگی است و البته بلدیم چطور مقابل ایرانی‌ها بازی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا هرمان استدلر در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان ایران و اتریش، اظهار کرد: بازی برابر ایران برای ما سخت خواهد بود. این یک مسابقه مرگ و زندگی است، چون ما تنها یک امتیاز داریم و برای صعود می‌جنگیم، از طرفی این بازی برای ایران مهم است، چون می‌خواهد به عنوان تیم اول از گروهش صعود کند تا به تیم اول گروه نیجریه نخورد، به این دلیل هر دو تیم برای صعود می جنگند و اجازه نمی‌دهند حریفشان به راحتی کار کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, هرمان استدلر در نشست خبری پیش از بازی تیم‌های ملی فوتبال نوجوانان ایران و اتریش، اظهار کرد: بازی برابر ایران برای ما سخت خواهد بود. این یک مسابقه مرگ و زندگی است، چون ما تنها یک امتیاز داریم و برای صعود می‌جنگیم، از طرفی این بازی برای ایران مهم است، چون می‌خواهد به عنوان تیم اول از گروهش صعود کند تا به تیم اول گروه نیجریه نخورد، به این دلیل هر دو تیم برای صعود می جنگند و اجازه نمی‌دهند حریفشان به راحتی کار کند.,
 
,
وی در ارزیابی‌اش از تیم ایران، گفت: ایران بازیکنان خوبی دارد. این تیم شاید به لحاظ تاکتیکی از تیم ما بهتر باشد، اما از نظر فیزیکی اتریش بهتر است. با این حال ایران در دو بازی گذشته بازی‌های فیزیکی مقابل آرژانتین و کانادا انجام داده است. اگر آنها بخواهند چنین بازی را مقابل اتریش انجام دهند ما ترفندهایی داریم که آنها را خنثی می‌کند.
,
 
,
سرمربی اتریش، تصریح کرد: ایران تیمی است که خوب پرس انجام می‌دهد. اما در فوتبال اروپا راه مقابله با پرس را می دانند و ما سعی می‌کنیم آن را برابر ایران به اجرا بگذاریم. بازی‌های ایران مقابل آرژانتین و کانادا را دیده ایم و این تیم را به خوبی آنالیز ‌کرده‌ایم، کاملا می‌دانیم باید با چه شیوه‌ای روبروی ایران بازی کرد.
,
 
,
استدلر در پاسخ به این سوال که دوست دارید چه نتیجه‌ای در بازی آرژانتین و کانادا اتفاق بیفتد؟ گفت: من دوست دارم آن بازی مساوی شود تا کانادا شانسی برای صعود نداشته باشد و از طرفی ما هم ایران را ببریم و از این گروه صعود کنیم.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه