logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

صالحی: معجزه قرآن تا روز قیامت زنده است

صالحی: معجزه قرآن تا روز قیامت زنده است
صالحی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه قرآن کریم گفت: معجزه حضرت موسی(ع) برای نیل معجزه‌ای نیست که امروز با آن درگیر باشیم اما قرآن تازمانی که جهان برقرار است انسان با آن در ارتباط و این بعد برای انسان ارزشمند است زیرا انسان حس می‌کند با معجزه‌ای درگیر است که زمان امروز و فردا هم همچنان معجزه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس صالحی -وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- بعداظهر امروز چهارشنبه(۱۵ اسفندماه) در مراسم افتتاحیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که در مصلی تهران برگزار شد با تبریک ایام ماه رمضان و خدا قوت به برگزار کنندگان نمایشگاه قرآن کریم اظهار کرد: در خصوص قرآن کریم و معجزه بودن آن باید به نکاتی بپردازیم: نکته اول اینکه قرآن کریم کتاب مقدس آسمانی و معجزه الهی است و هر کدام از این گزاره‌ها معنای خودش را دارد.

وی ادامه داد: قرآن کتابی است که از یک منبع علم ازلی سرچشمه گرفته است، البته این کتاب آسمانی تفاوت‌هایی با سایر کتب آسمانی دارد که جای تفسیر آن نیست اما در بین کتب آسمانی تورات و انجیل نزول دفعی و تدریجی و بقیه نزول دفعی بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: نزول دفعی نزولی است که پیامبر(ص) را ساخته و نزول تدریجی نزولی است که پیامبر(ص) امت خود را در طول ۲۳ سال ساخته است. شاید یکی از نکات متفاوت این است که تربیت قرآنی در یک دوره تدریجی رخ داده و گام به گام شهد قرآنی در کام امت اسلامی قرار گرفت و این نکته متفاوتی نسبت به سایر کتب آسمانی است.

صالحی بیان کرد: ویژگی بعدی قرآن این است که قرآن معجزه است، گاهی به این بعد قرآن کم توجهی می‌کنیم، انبیا گذشته معجزه داشته‌اند اما اعجاز قرآن کریم با معجزه سایر انبیاء متفاوت است، معجزه پیامبر(ص) طعم و رنگ دیگری دارد و از نوع کتاب بوده است، همچنین تفاوت معجزه پیامبر(ص) با سایر معجزه انبیاء در این است که سایر انبیاء معجزات‌شان برای یک عده معدودی قابل شهود بوده اما معجزه پیامبر اکرم(ص) معجزه به شهود بوده نه به روایت. درواقع اینگونه نیست که دیگران روایت کرده باشند این کتاب معجزه به مشاهده است  واین خیلی متفاوت از سایر معجزه‌ها است.

وی افزود: نکته دیگر اینکه معجزه پیامبر(ص) تک لایه نیست، معجزه سایر انبیاء تک لایه است، قرآن معجزه حسی و عقلی و لفظ و موسیقی آن اعجاز حسی است و تمام ابعاد وجودی انسان را در بر می‌گیرد، در پاقع قرآن حوزه فهم و شعور و ... را دارد و می‌توان گفت معجزه قران کریم چند لایه و تو در تو است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: قران کریم یک معجزه الهی و با تفاوت قابل توجه از سایر انبیاء معجزه خالق است یعنی تا روز قیامت ادامه دارد. معجزه حضرت موسی(ع) برای نیل معجزه‌ای نیست که امروز با آن درگیر باشیم اما قرآن تازمانی که جهان برقرار است انسان با آن در ارتباط و این بعد برای انسان ارزشمند است زیرا انسان حس می‌کند با معجزه‌ای درگیر است که زمان امروز و فردا هم همچنان معجزه است.

صالحی در پایان گفت: اتفاقاتی همچون نمایشگاه قرآن باید ما را با معجزه‌های قرآن آشنا کند و این حجاب بین ما و قرآن را بردارد و ما را به این معجزه نزدیک کند، این‌ نمایشگاه باید کمک کند که ما با بخش لفظی، موسیقی، علمی و همه ابعاد قرآن و اعجاز باطنی و عرفانی آن بیشتر از گذشته آشنا شویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه