logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

سردار قاآنی:

مقاومت، روح حاکم بر هر مسلمانی است

مقاومت، روح حاکم بر هر مسلمانی است
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: در حقیقت مقاومت، روح حاکم بر هر مسلمانی است زیرا دستور صریح خداوند در قرآن است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در مراسم سومین جشنواره قرآنی محفل انس با قرآن کریم و سومین جشنواره قرآنی نور سپاه، گفت: امسال دوستان عزیز ما در این برنامه قرآنی به دلیل اوج‌گیری مقاومت در منطقه میزبانی را به سپاه قدس رساندند اما در حقیقت، مقاومت، روح حاکم بر هر مسلمانی است. زیرا جزو دستورات اساسی و صریح خداوند تبارک و تعالی به پیامبر عظیم‌الشأن است.

وی افزود: هیچ پوششی روی آن نیست و این دستور صریح خداوند تبارک و تعالی به پیامبر عظیم‌الشأن ما است.

سردار قاانی بر اهمیت برگزاری مراسم‌ها و جشنواره‌های قرآنی تاکید کرد و گفت: برگزاری این جشنواره‌ها بسیار خوب است اما وقتی با مقاومت ترکیب می‌شود چیز دیگری می‌شود.

وی ادامه داد: بزرگترین خواسته مقاومت «اهدنا الصراط المستقیم» است. ما از کودکی در محضر علمای بزرگ استفاده می‌کردیم. امروز هم در جلسه بزرگان علما شرف حضور دارند و خیلی جای صحبت کردن ما نیست ولی باید گفت محصول همیشه در صراط مستقیم بودن، همان مقاومت است

قانی اظهار کرد: یک ساختمان تا زمانی راست و ایستا است که پایه مقاومت در کنار آن باشد. هر وقت مقاومت آن شکسته شد این ساختمان خراب می‌شود، لذا اگر کسی می‌خواهد مستقیم حرکت کند که به معنای راست بودن است، باید صاحب مقاومت باشد تا راست و ایستا بماند، در غیر این صورت امکان ندارد.

فرمانده سپاه قدس بیان کرد: همه بچه مسلمان‌ها و مسلمانان، اهل مقاومت هستند؛ لیکن در یک مقاطعی مثل دفاع مقدس و مثل این دوره، مثل طوفان الاقصی و نبرد لبنان و مانند مقاومت برادرانمان در یمن، مثل همراهی برادرانمان در عراق از مقاومت فلسطین، مقاومت یک جلوه‌گاه و ظهور و بروز بیشتری پیدا می‌کند.

قاآنی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که همه ما به برکت نورانیت قرآن ان‌شاءالله اهل مقاومت بودیم و باشیم، تا رسیدن محضر آخرین رهبر ارزشمند مکتب تشیع حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، بتوانیم در سایه قرآن همچنان در مقاومت بایستیم تا به محضر مبارک حضرتش مشرف شویم.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه